NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt se on varmaa: NHL-seura San Jose Sharks lainaa puolustajan TPS:lle

21.9.2019 - 16:08:11


Jääkiekon Liiga-seura Turun Palloseuran takalinjat vahvistuvat merkittävästi, kun puolustaja Tony Sund liittyy ensi maanantaina mustavalkoisten kokoonpanoon. 24-vuotias Sund palaa Turkuun NHL-joukkue San Jose Sharksin riveistä, jonne lahjakas puolustaja teki viime keväänä sopimuksen.

– Suunnitelma oli hyvin pitkälti se, että Tony pelaisi meillä tulevan kauden. Kiitos San Joselle siitä, että he pitivät meidät tietoisina koko ajan missä Tonyn kanssa mennään, koska välillä nämä asiat myös muuttuvat, kertoo TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki HC TPS:n tiedotteessa.

– Tonylle on kaavailtu iso rooli meille täksi kaudeksi, joten on sanomattakin selvää, että olemme innoissamme saadessamme hänet takaisin, Niittymäki jatkaa.

Sund oli viime kaudella Liigan viidenneksi tehokkain puolustaja, leipoen 60 otteluun tehopisteet 8+27 Vaasan Sportin paidassa. Hänet nähtiin myös Leijonien kevään MM-leirillä.

Kiekollinen puolustaja on valmis debyyttiinsä TPS-paidassa.

– NHL on edelleen tavoitteeni, mutta sitä ennen haluan ottaa urallani seuraavia kehitysaskelia. Minulle TPS on paikka, jossa pääsen kehittymään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa Suomessa, linjaa Sund ajatuksiaan.

– Teen kaikkeni sen eteen, että pystymme tarjoamaan turkulaisille voitokkaita elämyksiä alkaneella Liiga-kaudella, Sund viestittää terveisiään TPS-yhteisölle.

Lähde: HC TPS:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!