NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HPK:lle riitti yksi tehokas erä Helsingissä - "Hyökkäyspeliä ei ollut toisessa ja kolmannessa erässä"

20.9.2019 - 21:32:57


Hallitseva jääkiekon Suomen mestari HPK kävi perjantaina ryöstöretkellä Helsingissä, kun joukkue kaatoi HIFK:n 4-2-lukemin.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen harmitteli kahden viimeisen erän suoritusta.

HPK:lle riitti perjantaina yksi erinomainen erä Helsingissä. Siinä se karkasi vaisua kotijoukkuetta vastaan jo 3-0-johtoon ja HIFK ei saanut kunnon kiriä enää aikaiseksi.

HPK:n päävalmentajan Antti Pennasen mukaan yksi erinomainen erä oli kuitenkin iso asia joukkueelle.

- Se antaa aina voimaa ja uskoa. Ensimmäinen erä oli meidän ehyin ja siinä saatiin johtoasema tehokkuuden ansiosta. Toinen erä meni sitten jäähyilyyn ja jäähyt tulivat vielä sillä tavalla, että saimme vähän pelistä kiinni aina ja taas uudestaan jäähy. Se oli iso ja tärkeä pätkä, että saimme ne jäähyt tapettua, Pennanen kommentoi ottelun jälkeen.

HPK:n ilta oli kuitenkin kaksijakoinen. Vahvaa ensimmäistä erää seurasivat heikommat kaksi viimeistä erää ja HIFK pyöritti ja painosti mielin määrin. Joona Voutilainen oli kuitenkin erinomaisessa vireessä HPK:n maalilla torjuen hurjat 38 kertaa.

- Siihen se meidän peli sitten oikeastaan kyllä jäi ja hyökkäyspelaaminen jäi vähän pois. Hyökkäyspeliä ei oikeastaan sitten enää edes ollut tokassa ja kolmannessa erässä. Jouduimme puolustamaan paljon ja IFK oli erinomainen. Meillä taas (Joona) Voutilainen oli erinomainen. Siinä ne voitonavaimet oikeastaan oli: tehokkuus, hyvä lähtö ja Voutilainen. Moni pelaaja oli tänään uuden kokemuksen äärellä ja tästä saimme varmasti paljon itseluottamusta lisää, Pennanen sanoi.

Joukkueet kohtaavat heti huomenna lauantaina uudestaan. Tällä kertaa HPK on kotijoukkue.

Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54