NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jonne Virtanen lataa IL:lle: ”Jos kaikki seurat alkaisivat toimia TPS:n tavoin, olisi lopputuloksena silkka villi länsi”

17.9.2019 - 10:12:50


Kohun keskellä oleva jääkiekkoilija Jonne Virtanen on avautunut Iltalehdelle nykyisestä tilanteestaan TPS:n kanssa. Virtanen vahvistaa, että hän hakee juristeineen täyttä korvausta jäljellä olevista 20 sopimuskuukaudesta.

Virtasen mukaan kiistassa ei ole kyse vain rahasta, vaan suuremmista periaatteista ammattijääkiekon maailmassa.

- Jos asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä, tämän asian olisi pitänyt olla jo jonkin aikaa paketissa. Olen tutustunut kymmeniin vastaaviin tapauksiin ja tiedän, että asioista voidaan sopia nopeastikin. Se olisi muutenkin kaikille osapuolille hyvä. Nyt tuntuu, että tästä kärsivät sekä minä että TPS. Eikä se ole kummallekaan osapuolelle tarkoituksenmukaista, maanantaina-iltana Mestis-seura TuTo Hockeyn kanssa harjoitellut Virtanen toteaa IL:lle.

- Omalla tavallaan tässä mitataan myös koko suomalaisen jääkiekon sopimusjärjestelmän uskottavuutta. Jos kaikki seurat alkaisivat toimia TPS:n tavoin, olisi lopputuloksena silkka villi länsi. Kuka tahansa voisi erottaa kenet tahansa mistä syystä tahansa. Näinhän se ei oikeassa elämässä eikä sopimusjärjestelmän tasolla mene, Virtanen jatkaa.

Virtanen on palkannut lakimiehen selvittämään pattitilannetta.

- Minä voin näyttää tyhmältä mutta silti en ole ihan niin yksinkertainen kuin miltä ehkä näyttää. Totta kai minulla on lakimies tässä mukana. Tässä ja nyt emme kauheasti tingi sopimuksesta. Olen itse sen sopimuksen neuvotellut. Mielestäni se on oikein hyvä, ja TPS on sen myös hyväksynyt. Mielestäni tässä ei ole tässä vaiheessa mitään epäselvää.

Virtanen kuittaa väitteet alkoholiongelmasta ja siitä TPS:lle aiheutuneista mainehaitoista suorasukaisella tyylillään.

- Varoituksia ei ole annettu. Ei suusanallisesti eikä kirjallisesti. Jos kyse on alkoholismista, sen pohjalta ei myöskään ole esitetty hoitotoimenpiteitä. Voin tässä ja nyt kertoa, että en ole alkoholisti.

Lähde: IL


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!