NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leo Komarov ei välitä "väsyneiden toimittajien" jutuista - "Eipä noita hirveästi kannata veikkailla"

17.9.2019 - 08:20:57


Leo Komarov ja New York Islanders käynnistivät harjoitusottelukautensa maanantaina. Islanders kukisti Philadelphia Flyersin 3-1.

Komarov palasi tänä syksynä jo aikaisemmin nykyisille kotiseuduilleen - tosin ei kuulemma jääkiekon takia.

- Tulin itse takaisin Suomesta vähän tavallista aiemmin, elokuun lopussa, että ehdittiin katsomaan tenniksen US Openia, Komarov kertoi NordicBetille.

Komarov on jo urallaan ehtinyt tottua harjoitusleirien hektisyyteen.

- Pikkuhiljaa keskitytään kohti kautta. Leirien aikana päivät ovat usein pitkiä, nytkin Philadelphiaan lennettiin vasta pelipäivänä, aamutreenien jälkeen.

Suomalaisista muun muassa Mikko Rantanen ja Patrik Laine ovat yhä ilman sopimusta. Komarov kuittaa homman vain neuvottelutaktiikalla.

- Eiköhän jätkät saa (NHL-)sopimuksen, jos haluavat. Kannattaakin vähän odottaa, jotta saavat mitä ansaitsevat. Ei tuossa mitään hätää ole. Jokaisella pelaajalla on aina vähän omat kuviot, joskus sopimus syntyy helpommin ja joskus on vähän vaikeampaa.

Komarov ei myöskään laita kauheasti painoa mediassa liikkuville huhuille. Esimerkiksi sille, että Islanders olisi tarjoamassa Lainelle sopimusta.

- Luin siitä. Huhuja on niin paljon liikkeellä, mutta mulla ei siitä ole mitään tietoja. Eikä oikeastaan paljoa kiinnostakaan, olen tottunut siihen, että aina välillä joku väsynyt toimittaja kirjoittelee jotain, ja siitä sitten revitään otsikoita. Eipä noita hirveästi kannata veikkailla.

Lähde: Betsson Groupin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54