NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MTV Urheilu: Jonne Virtanen vaatii TPS:ltä isoja rahasummia

16.9.2019 - 14:14:47


Jääkiekkoliigajoukkue TPS päätti potkia kulttihyökkääjä Jonne Virtasen ennen kauden alkua.

Virtanen itse paljasti, että potkut johtuivat epäasiallisesta käytöksestä ja liiallisesta alkoholin käytöstä.

Virtanen näkee asian kuitenkin toisin. Hän sanoi MTV Urheilulle, ettei hän käytä alkoholia sen enempää kuin keskiverto liigakiekkoilija. Virtanen totesi jo aiemmin, ettei hän ole koskaan käyttänyt alkoholia tai ollut sen vaikutuksen alaisena työajalla.

Tällä hetkellä Virtanen ja TPS kinaavat rahasta. Hyökkääjän sopimus ulottui vuoteen 2020 asti, ja hän sanoikin MTV:lle, että haluaa saada Palloseuralta palkan koko sopimusajalta.

- Siitähän me tappelemme. Se, mikä on oikeuksieni mukaan minun, hän sanoi MTV:lle.

- Tällä hetkellä en saa palkkaa. Minulla on TPS:ltä 20 kuukautta palkkaa saamatta. Ei puhuta mistään satasista. Minulla on asuntolaina ja kolme lasta. Sarja alkoi juuri, niin ei tässä nyt töitä ihan älyttömästi ole tarjolla, hän jatkaa tilanteestaan.

Tällä hetkellä Virtanen harjoittelee Mestis-seura TUTO:n kanssa. Hän ei ole saanut sopimustarjouksia mistään muualta kuin TUTO:sta.

MTV Urheilun juttu: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jonne-virtaselta-selva-vaatimus-tps-lle-riidan-ratkaisemiseksi-lateli-varikasta-tekstia-alkoholinkaytostaan-sm-liigassa/7550866?mtv_ref=twb_urheilu_jaakiekko#gs.3jmvy9


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!