NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KooKoon Jussi Ahokkaalta kehut SaiPan veskarille

13.9.2019 - 22:38:41


SaiPa avasi Liiga-kauden 5-3 -kotivoitolla KooKoosta.

Avauserä oli mielenkiintoinen. KooKoo aloitti ottelun selkeästi vahvemmin, mutta SaiPan ottelun trendi oli tehokkuus ja ensimmäisestä tekopaikasta Tomas Zaborsky räjäytti Kisapuiston vahvalla laukauksella, kun 2:50 oli pelattu.

29 sekuntia myöhemmin KooKoo tasoitti ottelun Kimi Koiviston läpiajosta tehdyllä osumalla. KooKoo jatkoi erää selvästi niskan päällä, mutta SaiPa iski terävästi vastaan. Ville Koho vei SaiPan 2-1 -johtoon alivoimalla, kun entinen kapteeni nosti läpiajosta kiekon yläkulmaan. Mikael Kuronen kieputteli KooKoo-puolustusta ja laukoi vihaisesti takakulmaan tehden lukemiksi 3-1.

Jos KooKoo oli vahvempi ensimmäisessä erässä, oli SaiPalla vahvoja hetkiä toisessa erässä. SaiPan hyvistä hyökkäyksistä huolimatta KooKoo onnistui tasoittamaan ottelun. Ensin SaiPassa muutama kausi sitten pelannut Kim Strömberg ohjasi kiekon ohi Niclas Westerholmin ja myöhemmin juuri ennen summeria Vilmos Gallo toi kouvolalaiset tasoihin.

Westerholm oli ottelun ehdoton hahmo. SaiPan nuori maalivahti pystyi torjumaan tärkeissä paikoissa varmasti.

- Westerholm pelasi maalissa erittäin hyvän pelin, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas kehuu SaiPan sivuilla.

Kolmannen erän puolivälissä keltamustat osuivat upealla kuviolla, jonka päätti Joni Nikko terävällä laukauksella suoraan syötöstä. Osuma jäi myös ottelun voittomaaliksi. Westerholm oli erinomainen ja pysäytti KooKoon yritykset viimeisillä hetkillä. Tomas Zaborsky niittasi loppulukemiksi 5-3 tyhjään maalin illan toisella osumalla.

- Positiivista tänään oli taisteluilme, maalinteon tehokkuus, alivoima ja se että pystytään parantamaan peliä tästä todella paljon, kommentoi SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä. SaiPa kohtaa KooKoon Kouvolassa lauantaina klo 18:30.

Lähde: SaiPa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!