NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS pysyy niukkasanaisena Jonne Virtasen potkuista

12.9.2019 - 12:45:01


Jääkiekkoliigajoukkue TPS:n toiminnasta hyllytetty Jonne Virtanen tiedotti Twitterissä tänään, että hän on saanut lopullisesti lähtöpassit turkulaisseurasta.

Virtanen kertoi tiedotteessaan, että hänen on pakko tuoda tapahtuman yksityiskohdat julki, koska TPS ei ollut tiedottanut asiasta, vaikka se oli niin luvannut.

Noin tunti Virtasen ulostulon jälkeen myös TPS lähetti tiedotteen matkaan. Palloseura pysyy kuitenkin niukkasanaisena.

- HC TPS on päättänyt Jonne Virtasen pelaajasopimuksen perustelluista ja harkituista syistä. HC TPS haluaa kiittää Jonne Virtasta yhteisistä vuosista ja toivottaa onnea sekä menestystä tulevaisuuteen, seuran tiedotteessa tyydyttiin sanomaan.

Virtanen paljasti, että TPS päätyi hyllytykseen hyökkääjän epäasiallisen käyttäytymisen ja runsaan alkoholinkäytön seurauksena.

- Purkamisen syyksi on ilmoitettu epäasiallinen käyttäytymiseni ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä. Tältä osin totean, että pääasiallinen työtehtäväni on pelaaminen ja harjoittelu. Näissä tehtävissä en ole milloinkaan nauttinut alkoholia tai ollut sen vaikutuksen alaisena, Virtanen kertoi tiedotteessaan.

Mediassa on ollut esillä, että tapahtumaketjun viimeinen niitti nähtiin TPS:n Tanskan-reissulla, jossa Virtasen sanotaan nauttineen alkoholia ja riidelleen joukkueen päävalmentajan Kalle Kaskisen kanssa. Virtanen toteaa tiedotteessaan, että koko joukkue vietti Tanskassa illallista ja että hänellä oli seuraavana päivänä krapula.

- Pidän TPS:n väitteitä Tanskan pelimatkan aikaisista tapahtumista virheellisinä kokoluokkansa ja merkittävyytensä osalta. Minusta tuntuu, että Tanskan-matkaa käytetään nyt vain ns. keppihevosena.

Virtanen sanoo, että tilannetta ratkotaan jatkossa riidankäsittelyelimissä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!