NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jonne Virtanen paljasti hyllytyksen syyt: epäasiallinen käyttäytyminen ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä

12.9.2019 - 11:52:31


Jääkiekkoliigajoukkue TPS:n toiminnasta hyllytetty kulttipelaaja Jonne Virtanen paljasti Twitterissä, että hän ei enää jatka turkulaisseuran riveissä.

Miehen hyllytyksestä on kohistu jo pitkään, mutta tekoon johtaneista syistä ei ole liikkunut varmaa tietoa. Nyt Virtanen on itse paljastanut tapahtuman taustat, koska TPS ei ole tiedottanut asiasta mitään.

Virtanen kertoo, että TPS päätyi hyllytykseen hyökkääjän epäasiallisen käyttäytymisen ja runsaan alkoholinkäytön seurauksena.

- Purkamisen syyksi on ilmoitettu epäasiallinen käyttäytymiseni ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä. Tältä osin totean, että pääasiallinen työtehtäväni on pelaaminen ja harjoittelu. Näissä tehtävissä en ole milloinkaan nauttinut alkoholia tai ollut sen vaikutuksen alaisena, Virtanen kertoi tiedotteessaan.

Mediassa on ollut esillä, että tapahtumaketjun viimeinen niitti nähtiin TPS:n Tanskan-reissulla, jossa Virtasen sanotaan nauttineen alkoholia ja riidelleen joukkueen päävalmentajan Kalle Kaskisen kanssa. Virtanen toteaa tiedotteessaan, että koko joukkue vietti Tanskassa illallista ja että hänellä oli seuraavana päivänä krapula.

- Pidän TPS:n väitteitä Tanskan pelimatkan aikaisista tapahtumista virheellisinä kokoluokkansa ja merkittävyytensä osalta. Minusta tuntuu, että Tanskan-matkaa käytetään nyt vain ns. keppihevosena.

Virtanen sanoo, että tilannetta ratkotaan jatkossa riidankäsittelyelimissä.

Voit lukea Virtasen koko tekstin alla näkyvästä tviitistä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!