NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liiga-pelaajalle erityinen palkinto: "Ihmisillä on positiivinen kuva minusta"

27.6.2019 - 13:41:50


Jääkiekkoliigassa pelaavan Jukurien puolustaja Ville Hyvärinen on valittu yleisöäänestyksessä Vuoden positiivisimmaksi mikkeliläiseksi. Jukureiden verkkosivujen mukaan palkinto luovutetaan Kesäkatu-tapahtumassa perjantaina 28.6.

Mikkelin Nuorkauppakamarin järjestämässä äänestyksessä annettiin yhteensä yli 1100 ääntä, joista Hyvärinen sai peräti 380 eli reilusti yli 30 prosenttia.

- Kyllähän tämä mieltä lämmittää, että yleisö on minut voittoon äänestänyt. Ihmisillä on positiivinen kuva minusta, mutta varmasti myös seurasta, Hyvärinen kommentoi Jukureiden verkkosivuilla.

Aikaisempina vuosina perinteikkään tittelin ovat vieneet mm. Vesa Paakkola (2018), Mikkelin Jukurit (2017) ja Mikkelin alueen harrasteliigat (2016). Äänestyksen järjestää Mikkelin Nuorkauppakamari yhdessä Mikkelin kaupungin, Mikkelin Kaupunkilehden, Mikke ry:n, Osuuskauppa Suur-Savon ja Mainostoimisto Groteskin kanssa.

Hyvärinen oli yksi raadin kuudesta ennakkoon valitsemasta ehdokkaasta.

- Alkuun olin yllättynyt valinnasta, ja toki myös ylpeä ja kiitollinen. Koen, että jääkiekko on paljon muutakin kuin tulokset ja suoritus. Omalla esimerkillä pystyy tuomaan positiivisuutta ympärillään oleville, Hyvärinen toteaa.

Lähde: Jukureiden verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL: Miikka Salomäki farmiin

17.11.2019 22:46:29