NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mario Gram ja Jaroslav Aleksejev SaiPan paitaan

11.6.2019 - 13:32:59


Liigassa pelaava SaiPa on julkistanut tänään kovia pelaajauutista. Puolustaja Mario Grman ja hyökkääjä Jaroslav Aleksejev pelaavat ensi kaudella lappeenrantalaisryhmä riveissä.

SaiPa on solminut 1+1 (seuran optio) vuoden sopimuksen slovakialaisen Mario Grmanin kanssa. Oikealta laukova Grman, 22, pelasi päättyneen kauden KHL-joukkue HC SLovan Bratislavassa.

Aleksejevin sopimus on mallia 1+1 ja sisältää koeajan. Vasemmalta laukova Aleksejev, 20, on Gazovik Tjumenin kasvatti. Hän on pelannut Moskovan Dynamon junioriorganisaatiossa, sekä Venäjän juniorisarja MHL:n HK MVD Balasihan joukkueessa.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan joukkue saa kohtalaisen isokokoisen (185 cm, 89 kg) kahden suunnan puolustajan Grmanin hahmossa.

- Mario on pelannut enemmän puolustavassa roolissa, mutta hänellä on kykyjä ja osaamista myös hyökkäävämpään peliin, Tuomenoksa toteaa seuransa sivuilla.

Grman on ollut viime kaudet Slovakian maajoukkueen vakiokasvo. Viime vuonna hän esiintyi maan MM-joukkueessa ja tänäkin vuonna hän valmistautui kotikisoihin, mutta pieni vamma esti osallistumisen.

Tuomenoksa kuvailee Aleksejevia mielenkiintoiseksi tapaukseksi.

- Hyvä nähdä nyt try-outin kautta onko Jaroslav valmis miesten peleihin. Hänen vahvuuksiaan ovat ehdottomasti liike ja kiekollinen pelaaminen.

Aleksejev on pelannut kahdesti alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Grmanin tapaan Aleksejev liittyy joukkueeseen heinäkuun lopussa.

Lähde: SaiPa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!