NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK pudotti Pelicansin pilvilinnoista: ”Ei päästä tanssimaan ruusuilla”

25.3.2019 - 10:03:56


Pelicans ja HIFK iskevät tänään yhteen Liigan puolivälierien kolmannessa ottelussaan. Otteluvoitot ovat tasan 1-1 Lahden huumaavaan iltaan tultaessa.

Molemmat ovat voittaneet tähän mennessä kotiottelunsa. Pelicans kurmuutti IFK:ta ensi Lahdessa 6-0, mutta helsinkiläisten kuitti tuli välittömästi lauantaina lukemin 3-2.

- Karvas tappio. Ei oltu parhaimmillaan. Tiedetään, että pystytään parantamaan, ja se on hyvä asia, että potentiaalia on paljon parempaan. Nopeasti pitää nollata tappio, Pelicansin voimahyökkääjä Niko Kivelä toteaa seuransa sivuilla.

Avauspelissä Pelicans istui vain kolme kaksiminuuttista, kun HIFK kulutti jäähypenkkiä kahdeksan kakkosen verran. Nordiksella minuutit kääntyivät toistepäin.

- Tuli otettua turhia jäähyjä ihan liikaa. Ei oltu tarpeeksi ytimessä. Playoffseissa vaaditaan, että vieraskentältäkin saadaan paras irti, Kivelä tähdentää.

Helsingistä kotoisin oleva Kivelä veti lauantaina ensimmäisen pudotuspelinsä miehissä.

- Lauantai oli meille tietyllä lailla opetus. Tämä on hyvä meidän tarinalle, ettei ihan koko aikaa päästä tanssimaan ruusuilla.

Pelicansin tehomiehet ovat kahden ottelun jälkeen Jesse Saarinen (3+1), Juhamatti Aaltonen (0+4) ja Oliwer Kaski (2+0). Pelicans on ollut läpi kauden vahva kotonaan, mutta HIFK on ollut todella vahva molempien pelien alussa.

- Meidän pitää pelata ehjä peli alusta loppuun. Se on asia, mihin meidän pitää olla valmiita, Kivelä päätti.

Liigan muut puolivälivälieräottelut ovat tänään Kärpät-Ilves, Tappara-Lukko ja TPS-HPK. Kärpillä, Tapparalla ja HPK:lla on jo kaksi kiinnitystä välieriin.

Lähde: Pelicans


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!