NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mehevä puolivälierä taas luvassa: "Tämä on herkullisinta aikaa vuodessa"

23.3.2019 - 14:58:03


Perjantaina ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä kohdanneet Oulun Kärpät ja Tampereen Ilves ottelevat jälleen tänään, kun jääkiekkoliigan puolivälieräsarja jatkuu Tampereella.

Ilves ehti säikäytellä oululaiskannattajia perjantain avauksessa ja haluaa viedä voitot tasatilanteeseen kotiyleisön edessä.

Kärpät ja Ilves esittivät perjantaina huippujännittävän trillerin, joka päättyi lopulta kotijoukkueen jatkoaikavoittoon lukemin 4-3. Peliin mahtui muun muassa sekunnin sadasosien tarkkuudella mitattu maali, viimeisellä minuutilla isketty tasoitus sekä Teemu Kivihalmeen voitto-osuma.

- Faneille on hienoa, kun jäällä on taistelua ja loppuun asti yrittämistä. Tämä on herkullisinta aikaa vuodessa ja on suuria kunnia olla näissä mukana. Tänäänkin on hieno ilta tulossa, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner kommentoi seuransa verkkosivuilla,

Kärpät suorittaa kakkospeliin lähdettäessä pientä kierrätystä kokonpanon puolella. Jari Sailio ja Jasper Lindsten vaihtavat paikkojaan. Uusina miehinä kokoonpanoon nousevat Tino Metsävaino, Sami Anttila ja Taneli Ronkainen.

Lähde: Kärppien verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!