NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Onko Tampereen Ilves mahdottoman tehtävän edessä? Päävalmentaja valoi uskoa: "On näitä tarinoita nähty ennenkin"

21.3.2019 - 12:22:53


Tampereen Ilveksen tilanne jääkiekon SM-liigan pudotuspeleissä on se klassinen paineeton tila ja joukkueella on vain voitettavaa. Mutta ajatellaanko asiasta Ilveksessä todella näin?

Ilves kohtaa puolivälieräsarjassa Oulun Kärpät, joka voitti tylyn ylivoimaisesti runkosarjan. Onko Ilveksellä siis vain voitettavaa?

- Onhan se aina se, mutta uskon kyllä, että meillä on joukkueessa myös sellaista kunnianhimoa. Se, että pelataan nätti kevät ja kaikilla on kivaa, niin en tiedä sitten ketä se lämmittää. Me olemme tässä nyt vetäneet kalenterivuoden ympäri. Se pitää tiedostaa, että kaikki mahdollisuudet kannattaa käyttää hyväkseen, kun niitä saa, sillä ikinä ei tiedä koska se seuraava mahdollisuus tulee, Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi sanoi keskiviikkona Helsingissä.

Kivi ei halunnut sen tarkemmin sarjaa ennakoida. Hän toivoo hyvää sarjaa ja toisaalta uskoo siihen, että Ilveksellä on kaikki mahdollisuudet suureen yllätykseen.

- Ei minulla ikinä ennen mitään peliä tai sarjaa ole mitään tunnetta siitä, millainen sarja siitä tulee. Toivon, että siinä on kaksi kunnianhimoista joukkuetta, jotka taistelevat hullunlailla siitä, että pääsevät pelaamaan mitaleista. Vähän samanlainen siis, kun meillä oli jo tuo SaiPa-sarja. Ei meidän jätkillä nyt niin kauheasti ole menestystä. Toivottavasti jätkät haluaa menestyä, sillä mahdollista se on. Ja se on mahdollista, on näitä tarinoita nähty ennenkin, Kivi heitti.

Ilveksen ja Kärppien välinen puolivälieräsarja alkaa perjantaina Oulussa. Neljällä voitolla pääsee välieriin ja mitalipeleihin.

Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!