NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lukon tehomies tähdentää: ”Eilisestä ei saada mitään muuta mukaan kuin ensimmäinen kiinnitys”

17.3.2019 - 11:04:38


Lukko otti lauantaina kotiyleisönsä edessä Raumalla kiinnityksen Liigan puolivälieräpaikkaan vakuuttavalla 5-1 -voitolla JYPstä. Tänään jatketaan Jyväskylässä, jossa JYP pelaa siis veitsi kurkulla.

Lukko lähti lauantain pelin jälkeen välittömästi kohti Jyväskylää ja yöpyi puolessa välissä matkaa. Vaikka Lukko oli lauantaina selvästi parempi, niin sunnuntaina on edessä täysin uusi haaste. JYP tekee taatusti kaikkensa, että kesäloma ei käynnisty ainakaan vielä tänään.

- Syötiin ja juotiin hyvin. Tankkaaminen on tärkeässä asemassa, kun pelataan tiiviissä tahdissa pelejä. Tänään on ihan uusi peli, eilisestä ei saada mitään muuta mukaan kuin ensimmäinen kiinnitys, lauantaina kaksi maalia tehnyt Janne Keränen toteaa seuransa sivuilla.

- Meidän pitää pelata samalla tavalla Jyväskylässä. Se on paha paikka ja JYP tulee siellä kovaa päälle alkuun. Meidän pitää puolustaa tiiviisti ja sitä kautta saadaan pelattua meidän peliämme tavalla, joka toimi lauantainakin, Keränen jatkaa.

Voitolla Lukko jatkaisi siis puolivälieriin. Kotijoukkueen voitolla ratkaisu siirtyy Raumalle tiistai-iltaan. Ottelu käynnistyy tänään klo 17.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!