NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Luonne, taistelu ja usko” - kolme tekijää TPS:n voiton taustalla

15.2.2019 - 22:49:08


TPS haki Liigan perjantain kierroksen kärkikampailussa 2-3 voiton Tapparalta. TPS teki vahvan nousun 2-0 -tappioasemasta.

- Alku oli meille haastava. Siinä meni pari harmillista maalia omiin. Käytännössä katsoen lusittiin se ensimmäinen erä vaan loppuun ja lähdettiin rakentamaan uutta alkua, TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen toteaa seuransa sivuilla.

Toisessa erässä Ilkka Heikkisen ”rannikkotykki” lauloi kiekolle tuntinopeuden, jolle Tapparan maalivahti Christian Heljanko ei voinut kuin antaa ihailevan katseensa. Peli tilanteeseen 2-1 Oula Palveen ja Petrus Palmun syötöistä.

Päätöserää oli puristeltu reilun neljän minuutin kohdalle, kun Kaapo Kakko leimasi pelin tasoihin. Ylivoimamaaliin esityöt tekivät Heikkinen ja Palve.

Ja kun työ tekijäänsä kiittää, niin ratkaisija astuu aina esiin. TPS:n voittomaalin tekijäksi nousi kulttipelaajan maineeseen kovaa vauhtia nousemassa oleva Aleksi Salonen. Salosen osumaan urosmehiläisen esityön teki Kakko.

- Luonne, taistelu ja usko nousivat tämän voiton taustalle. Kaikki tietävät Tapparan iskukyvyn ja sen, että pelaamme tässä koko ajan samoista sijoista runkosarjan loppumetreillä. Kyllä tämä oli kamppailun tulos, josta pitää kiittää koko joukkuetta. Hieno voitto, isot pisteet, Kaskinen kehuu.

TPS:n Liiga-viikko päättyy huomenna Raumalla Lukkoa vastaan.

Lähde: TPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!