NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK aloittaa mielenkiintoisen yhteistyön - kannattajille ilmaisia matkoja!

23.1.2019 - 16:20:52


Jääkiekon SM-liigaseura HIFK:n Bättre Folk -yhteisön jäsenet pääsevät pelipäivinä maksutta Nordikselle Helsingin sisäisillä julkisilla kulkuvälineillä.

Helsingin IFK aloittaa historiallisen yhteistyön Helsingin Seudun Liikenne -kuntayhtymän kanssa. Yhteistyön myötä HIFK:n Bättre Folk -kannattajayhteisön jäsenet voivat matkustaa maksutta matsiin Helsingin sisäisillä kulkuvälineillä.

- Me kannustamme IFK:n faneja saapumaan peleihin julkisilla kulkuvälineillä. Kotihallimme Nordis sijaitsee erinomaisten julkisten yhteyksien varrella ja tästä on kiittäminen Helsingin erinomaista ja toimivaa julkisen liikenteen verkostoa, kommentoi HIFK:n viestintäpäällikkö Petteri Linnavalli HIFK:n tiedotteessa.

Palvelu on täysin digitaalinen ja suunnattu elokuussa perustetun Bättre Folk -yhteisön jäsenille. Palvelu toimii HIFK:n mobiilisovelluksessa ja on ensimmäistä kertaa käytössä lauantaina 26.1. HIFK-KooKoo-ottelussa.

- Halusimme luoda täysin uudenlaisen palvelun jäsenille ja kehitystyön lähtökohta oli se, että toiminto on viimeisen päälle nykyaikainen. Erinomaisten digikumppaniemme Bureau Littlen ja Starcutin ansiosta tämä oli mahdollista ja saimme luotua käytettävyydeltään erinomaisen palvelun omille kannattajillemme.

Koodilippuyhteistyö on uutta myös HSL:n näkökulmasta.

- Olemme iloisia, että Helsingin IFK kannustaa uudessa palvelussaan fanejaan joukkoliikenteen käyttöön. HSL panostaa vahvasti uusiin digitaalisiin ratkaisuihin, joilla pyrimme tekemään matkustajan arjesta helpompaa ja matkustamisesta sujuvampaa. HSL:n lippukoodi antaa yrityksille, yhteisöille ja ryhmille uuden tavan hankkia ja tarjota matkalippuja joukkoliikenteeseen pääkaupunkiseudulla, sanoo HSL:n myyntipäällikkö Matias Sarkkinen.

Matkalippuun oikeuttavan voucher-koodin voi lunastaa HIFK:n mobiilisovelluksessa vain jäsenien käytössä olevassa toiminnossa. Kukin Bättre Folk -yhteisön jäsen voi käyttää yhden matkalipun saapuessaan hallille ja toisen kotimatkalla. Palvelu on käytettävissä vain kotipelipäivinä kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja kaksi tuntia matsin jälkeen. Koodeja on noudettavissa rajallinen määrä jokaisessa kotiottelussa.

Lähde: HIFK:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

FC Lahti sai uuden pelaajan

23.7.2019 15:31:07