NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Ketuttaa” - JYP-valmentaja manaa Kuopion reissua

12.1.2019 - 22:30:37


KalPa ja JYP iskivät Liigan järviseudun derbyssä tiukasti yhteen lauantaina Kuopiossa. Kotijoukkue vei voiton lukemin 3-1 (0-0, 2-1, 1-0). Tommi Jokinen viimeisteli isäntien kaksi viimeistä maalia.

- Tuloksellisesti huono päätös viikolle. Me ei tietenkään olla tulokseen tyytyväisiä ja rehellisesti sanottuna tappio ketuttaa, JYP-valmentaja Jukka Ahvenjärvi manaa seuransa sivuilla.

- Olemme painottaneet joukkueelle, että meidän täytyy uskaltaa olla rohkeita. Pitää olla aloitteellisia ja tehdä peliä koko ajan. Meillä oli pelissä omat hetkemme, emmekä me peruutelleet, Ahvenjärvi jatkaa.

Jyväskyläläisvieraat hallitsivat kiekollisesti toisen erän tapahtumia, mutta tästä huolimatta isännät onnistuivat kahdesti maalinteossa. 1-1-tasoituksesta vastasi b-pisteiden välistä osunut Eetu Luostarinen tovi ennen pelin puoliväliä ja 2-1-johtomaali oli puolestaan alivoimalla läpiajoon karanneen Jokisen käsialaa.

- Maalit muuttivat pelin suuntaa. Vastustaja sai tehtyä riistopaikoista maalinsa ja ne olivat tällä kertaa meille liian kalliita.

Kotiyleisöä jo kertaalleen aiemmin huudattanut Jokinen onnistui ottelussa vielä toistamiseen, kun kuopiolaishyökkääjä iski taululle KalPan 3-1-johtolukemat ajassa 59.02. Osuma syntyi alivoimalla tyhjään hurrikaaniveräjään.

- Peli jäi tällä kertaa kiinni viimeistelystä. Se oli isoin juttu. Ne paikat mitä meidän ylivoimapelaaminen ja 5 vs. 5 -pelaaminen tuottaa, niin niistä pitää vaan tehdä maalit. Me ei oltu riittävän hyviä kliinisessä viimeistelyssä, Ahvenjärvi alleviivaa.

Lähde: JYP


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53