NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vuoden maanpuolustusteko tunnustuspalkinto Mikkelin Jukureille

7.12.2018 - 13:29:39


Vuoden maanpuolustusteko 2018 tunnustuspalkinto on myönnetty Mikkelin Jukureille ennakkoluulottomasta, tuloksellisesta ja näkyvästä yhteistyöstä vapaaehtoisen maanpuolustuksen ja Puolustusvoimien ja kanssa.

Jääkiekon liigaseura Jukurit on tehnyt parin vuoden ajan näkyvää yhteistyötä Puolustusvoimien ja vapaaehtoisen maanpuolustuksen kanssa. Tämä yhteistyö on sisältänyt mm. joukkueelle räätälöidyt vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen harjoituksen ja ammuntapäivän sekä veteraanien luona vierailun Kyyhkylän hoitokodissa.

Viime vuonna yhteistyössä toteutettu Suomi 100-teemainen juhlaottelu saa tänä vuonna jatkoa, kun Jukurit-Ilves -ottelu pelataan 7.12. Puolustusvoimat 100 vuotta -juhlateemalla. Kotijoukkue nähdään M05-maastopukua jäljittelevissä peliasuissa. Ottelussa käytetyt teemapaidat huutokaupataan ja tuotot ohjataan lyhentämättömänä vapaaehtoisen maanpuolustuksen hyväksi.

- Jukureiden aktiivisuus ja yhteistyöhakuisuus on tuonut maanpuolustukselle paljon positiivista näkyvyyttä eri medioissa. Jukurit ovat hienosti toteuttaneet ”Maanpuolustus kuulu kaikille” -teemaa. Kiitos hyvästä yhteistyöstä ja näkyvyydestä kuuluu myös Puolustusvoimille ja Suur-Savon Reserviupseeripiirille, kiittää Suomen Reserviupseeriliiton puheenjohtaja Mikko Halkilahti Suomen Reserviupseeriliiton tiedotteessa.

- Suuri kiitos Suur-Savon Reserviupseeripiirille aktiivisesta ja saumattomasta yhteistyöstä. Olemme ylpeitä ainutlaatuisesta yhteistyöstämme vapaaehtoisen maanpuolustuksen hyväksi ja Päämajakaupungin urheiluseurana koemmekin, että maanpuolustushengen lisäämisen eteen tehtävä työ on erityisen tärkeää, kommentoi Jukurien toimitusjohtaja Pasi Kautonen.

- Hieno yhteistyömme on jo tähän saakka pitänyt sisällään juhlaotteluiden ja teemapaitojen lisäksi myös veteraanivierailua, joukkueen maanpuolustusharjoituksia ja muita näkyviä elementtejä. Yhteistyö on ollut mielekästä ja helppoa meille kaikille ja olemmekin sopineet yhteistyön jatkosta vuoteen 2021 saakka. Jukureille myönnetystä tunnustuksesta kiitos kuuluu ehdottomasti Suur-Savon Reserviupseeripiirille, jatkaa myynti- ja markkinointituottaja Henna Huuhka.

Palkinto luovutetaan joulukuun 7. päivänä Mikkelissä pelattavan liigaottelussa Jukurit – Ilves. Suomen Reserviupseeriliiton liittohallituksen myöntämä Vuoden maanpuolustusteko -tunnustuspalkinto voidaan myöntää poikkeuksellisen ansiokkaasta maanpuolustusta, maanpuolustustahtoa tai yleistä turvallisuutta lisäävästä teosta yksityishenkilölle, yhteisölle tai projektille.

Vuodesta 2001 lähtien myönnetty Vuoden maanpuolustusteko tunnustuspalkinto on aikaisemmin myönnetty mm. Kadettikunnalle, Hamina Tattoolle, vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen kouluttajille sekä Akateemiselle Maanpuolustusyhdistys ARU ry:lle.

Lähde: Suomen Reserviupseeriliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sergio Ramosin kausi ohi

19.5.2019 11:24:20

 

 

Isco tyytyy vaihtomiehen rooliin

19.5.2019 10:38:20