NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liiga-seura kiinnitti mestarihyökkääjän

16.10.2018 - 16:01:25


KooKoo vahvistaa rivejään laitahyökkääjä Sami Mutasella, 33, joka allekirjoitti seuran kanssa 1+1-vuoden mittaisen pestin. Mutanen on harjoitellut KooKoon mukana syyskuun alusta alkaen jo kuuden viikon ajan.

– Mutanen on kokenut ja työteliäs hyökkääjä, jollaista olemme kaivanneet joukkueeseemme. Mutasen työmoraali on kunnossa joka ilta, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

– Olemme seuranneet Samin kuntoutumisen loppusuoraa tarkalla silmällä. Nyt hän on saanut peliluvan ja pystyy varmasti auttamaan joukkuettamme tulevissa koitoksissa.

Mutanen on Joensuusta lähtöisin oleva laitahyökkääjä, joka on pelannut urallaan Liigaa Porin Ässien ja Kuopion KalPan riveissä yhteensä 342 runkosarja- ja 54 pudotuspeliottelun verran. Hän voitti Ässissä kultaa keväällä 2013.

– Olen päässyt treenaamaan täysillä joukkueen mukana ja tutustumaan organisaatioon sekä Kouvolaan kaupunkina. Minulla on hyvä tuntuma joukkueesta, meillä on hyvä mixi nuoria eteenpäin meneviä kavereita ja muutama kokeneempi kaveri, Sami Mutanen sanoo.

Lähde: KooKoon verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10