NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n Selin kehui nuorta lupaustaan: "Jokainen peli on iso askel eteenpäin"

11.10.2018 - 22:17:40


Helsingin IFK kärsi torstaina viikon toisen tappionsa, kun TPS kaatoi helsinkiläiset 3-2-lukemin jatkoajalla jääkiekon SM-liigassa.

HIFK hallitsi pääosin ottelua, mutta ei tehnyt riittävällä teholla paikoistaan maaleja ja TPS pääsi kiipeämään voittoon.

- Hyvä jääkiekkopeli ehdottomasti ja hyvää tekemistä meidän joukkueelta, kuten myös TPS:ltä. Tänään nähtiin myös erinomaista maalivahtipeliä molemmissa päissä. Tehottomuus oli jatkoa Skellefteå-pelille. Sen takia ei ole nyt pisteitä enempää. Se on oikeastaan ainoa asia, mikä jäi mieltä painamaan. Hyvä esitys IFK:lta, HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin sanoi Sport Contentille.

HIFK:n ilonaiheita oli torstaina hyvän esityksen lisäksi myös nuori Niklas Nordgren, joka oli joukkueensa pirtein hyökkääjä. Tehottomuus maalipaikoissa vaivasi tosin häntäkin.

- Jokainen peli on hänelle iso kokemus. Ei se ihan samanlaista ole kuin 500 ottelun miehellä. Jokainen peli on tuossa vaiheessa aina iso askel eteenpäin. Hyvää ja luotettavaa tekemistä häneltä, Selin kehui.

Selin odottaa pian apuja myös sairastuvalta. Taitava hyökkääjä Iikka Kangasniemi lähestyy pelikuntoa.

- Hän on ollut jo mukana harjoituksissa, Selin kuittasi lyhyesti.

Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!