NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Red Bull on Liigan uusi pääyhteistyökumppani – nuoret tähdet saavat lisää näkyvyyttä

25.9.2018 - 15:05:10


Liiga tiedottaa, että energiajuomajätti Red Bull on sarjan uusi pääyhteistyökumppani.

Sopimuksen myötä liigajäiden nuoret tähdet tulevat saamaan uudenlaista näkyvyyttä, kun sarjaan lanseerataan Red Bull Läpimurto -konsepti.

Konseptin mukana jokaisen liigajoukkueen tehokkain U20-pelaaja tulee kantamaan otteluissa Red Bull -läpimurtokypärää. Uudistus on voimassa 28. syyskuuta lähtien.

Osana konseptia tehdään myös dokumenttisarja, jossa seurataan alle 20-vuotiaita pelaajia. Sarja tulee näkymään TeliaTV:ssä sekä Liigan digitaalisissa kanavissa. Dokumentissa seurataan Anttoni Honkaa, Kaapo Kakkoa, Mikko Kokkosta ja Rasmus Kuparia.

- Red Bull on tehnyt hienoa työtä useiden urheilijoiden ja lajien kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. On ilo saada rakentaa tätä uutta Läpimurto-konseptia heidän kanssaan. Tämän myötä voimme tukea Liigan nuoria lupauksia tuomalla heitä vielä paremmin suuren yleisön tietoisuuteen, kommentoi Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa tiedotteessa.

- Nuorten pelaajien läpimurtoja kiekkomaailman huipulle on erittäin mielenkiintoista seurata, ja on hieno asia suomalaiselle jääkiekolle, Liigalle ja faneille, että heitä nostetaan esiin näin kiinnostavalla tavalla, sanoo puolestaan Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi.

Liigan ja Red Bullin yhteistyösopimus on monivuotinen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!