NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sport yrittää kammeta TPS:n nurin: "Nöyryyttä tarvitaan!"

22.9.2018 - 15:38:36


Jääkiekon Liigassa on tarjolla lauantaina kuuden ottelun kierros, kun Tappara metsästää kauden ensimmäistä voittoaan ja Liigaa johtava TPS pyrkii säilyttämään kärkipaikkansa vieraillessaan Sportin kotiluolassa.

TPS on aloittanut kauden hyvin ja lukeutuu sarjan kärkijoukkueisiin. Lukkoa ja Kärppiä vastaan pelit ovat menneet jatkoajalle - Lukon TPS kaatoi ja hävisi Kärpille. Kolmen pisteen voitot TPS-nutut ovat ottaneet Ässistä ja viimeksi torstaina KooKoosta. TPS johtaa sarjaa yhdeksän pistettä lakkarissaan kun taas Sport on saanut kolmesta pelistä aikaiseksi neljä pistettä.

Sport hävisi perjantaina Tampereella Ilvekselle rumasti 6–2. Tämä tulos tarkoittaa TPS:n päävalmentajan Kalle Kaskisen mukaan ainakin yhtä asiaa lauantai-illan varalle.

- Kohtaamme takuuvarmasti ärsytetyn Sportin. Se tarkoittaa sitä, että meidän pitää olla myös henkisesti valmiina pelaamaan ottelun alusta alkaen ja erityisesti sen edetessä, Kaskinen muistuttaa.

Kaskinen peräänkuuluttaa omiltaan myös nöyryyttä. Vertauskuvana toimii edellinen ottelu, jossa TPS menetti 3–0-johtonsa Kouvolan KooKoota vastaan. Samaa ei haluta toistettavan.

- Nöyryyttä tarvitaan takaisin ja nimenomaan puolustuspelaamiseen. Me osaamme hyökätä ja osaamme myös puolustaa. Nämä asiat pitää saada toimimaan myös käytännössä, kun todennäköisesti edessä on kuitenkin paljon kamppailupelaamista.

Turkulaisten maalilla nähdään tänään norjalainen Henrik Haukeland, joka loisti viikko sitten Porissa Ässiä vastaan. Myös Mestiksessä lainalla piipahtanut puolustaja Eetu Pylkkänen nähdään tänään TPS:n vieraskokoonpanossa. Myös edellisestä ottelusta puuttuneet Jonne Virtanen ja Teemu Väyrynen ovat toipuneet pelikuntoon.

Sportin maalilla aloittaa Sami Aittokallio.

Liiga lauantaina 22.9.

Ässät – JYP klo 17
KooKoo – KalPa klo 17
Lukko – Ilves klo 17
SaiPa – Kärpät klo 17
Sport – TPS klo 17
Tappara – Pelicans klo 17


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcos Baghdatis lopettaa

24.6.2019 13:33:47