NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ässälegendan poika solmi liigasopimuksen – porilaisille kaksi uutta pelaajaa

19.4.2018 - 12:54:09


Porin Ässät on tehnyt kahdelle nuorelle lupaukselle liigasopimuksen.

Ässien kanssa sopimukset allekirjoittivat Otto Kivenmäki ja Niklas Peltomäki. Molempien sopimukset ovat kolmevuotisia.

18-vuotiaan Kivenmäen isä on Marko Kivenmäki, joka muistetaan Ässien pitkäaikaisena tähtihyökkääjänä. Otto-poika on isänsä tavoin pienikokoinen taitohyökkääjä. Tällä kaudella hän pelasi Ässien A-nuorissa 37 ottelua ja iski saman verran tehopisteitä.

- Otto Kivenmäki on taitava ja hyvän pelikäsityksen omaava hyökkääjä. Hänen selvä vahvuutensa on myös hyvässä luistelussa ja haluamme olla mukana kehittämässä omaa kasvattiamme kohti seuraavaa tasoa ja Liigaa. Kivenmäki pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa, joten saamme hänestä tulevaisuudessa monipuolisen hyökkääjän, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran verkkosivuilla.

Peltomäki, 20, on isokokoinen puolustaja, joka siirtyy Poriin Espoon Bluesin A-nuorista. Tällä kaudella hän iski A-nuorten SM-liigassa 47 ottelussa 30 tehopistettä. Hän sai tililleen myös kahdeksan Mestis-ottelua Espoo Unitedin paidassa.

- Seurasimme Peltomäkeä päättyneellä kaudella tarkasti ja saimme A-nuorten parhaan puolustajan Poriin. Hän on hyvin liikkuva, isokokoinen ja pelitaitava puolustaja, joten hän täyttää hyvin nykyjääkiekkoilun vaatimukset ja haluamme olla mukana kehittämässä häntä seuraavalle tasolle, Korpisalo kertoi.

Lähde: Ässien verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

25.3.2019 06:40:16