VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jukureiden runko kasassa - puolustajien pistepörssihai jatkaa ainakin kauden

19.3.2018 - 13:47:22


Liigan runkosarjassa 2017-2018 puolustajien pistepörssin kärkinimiin kuulunut Teemu Suhonen jatkaa Mikkelissä, seura tiedotti maanantaina.

Suhonen on solminut Jukurien kanssa kauden 2018-2019 kattavan jatkosopimuksen. Suhonen pelasi kaudella 2017-2018 Jukureissa 60 ottelua pistein 12+27=39, ollen näin joukkueen paras pistemies ja runkosarjassa koko Liigan puolustajien pistepörssin kolmas.

- Suhonen otti joukkueessa sen roolin mikä meillä oli suunniteltu hänelle. Teemu vastasi huutoon ja pelasi loistavan kauden. Seurana näemme, että seuraava steppi on vielä ottamatta, kommentoi urheilutoimen päällikkö ja liigajoukkueen joukkueenjohtaja Mikko Hakkarainen seuran tiedotteessa.

- Hienoa jatkaa ensi kausi Mikkelissä. On ollut mahtavaa huomata, että Jukureista on tullut tärkeä asia mikkeliläisille. Ensi kaudella ei pelit pääty runkosarjaan, kertoi puolestaan Suhonen.

Teemu Suhosen sopimuksen myötä Jukureiden runko on ensi kaudelle kasassa. Nyt jo julkaistujen sopimuksien lisäksi kahden hyökkääjän ja kahden puolustajan sopimukset julkaistaan, kun kyseisten pelaajien kausi tulee päätökseen. Näiden lisäksi on mahdollista, että Jukurit vahvistuu vielä yhdellä tai kahdella pelaajalla.

- Aloitamme suunnitellusti yhteiset harjoitukset huhtikuussa ja treenikaudesta vastaa Juuso Hahl, Mika Tarvainen ja Teemu Suokas. Päävalmentajan haku etenee, kun urheiluorganisaation rakenne on valmis, kertoi Hakkarainen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!