NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ässille ja SaiPalle ensimmäiset voitot pudotuspeleissä

13.3.2018 - 20:56:05


Ässät ja SaiPa ottivat tiistai-iltana ensimmäiset kiinnitykset jääkiekon SM-liigan puolivälieriin. Ässät kaatoi Lukon ja SaiPa upotti Pelicansin.

Ässät sai otteluun Lukkoa vastaan loistavan alun. Ässät joutui heti ottelun alussa alivoimalle, mutta alku oli silti Lukolle täysi painajainen. Ottelua oli pelattu vasta 00.48, kun Ässät siirtyi 1-0-johtoon. Matti Kuparinen karkasi puolittain läpi alivoimalla ja laukoi vaarattoman näköisesti kohti Lukko-vahti Kaapo Kähköstä. Kähkönen imaisi kiekon nolosti verkkoon ja Isomäki räjähti huutomyrskyyn.

Ässät iski toisen kerran ajassa 11.59. Jarno Kärki pääsi lapioimaan kiekon maalin edestä verkkoon. Syöttöpisteet osumaan saivat Marco Insam ja Jesperi Kotkaniemi. Osuma jäi voittomaaliksi, sillä Lukko onnistui ottelussa vain kerran maalinteossa. Janne Keränen teki Lukon 1-2-kavennuksen päätöserässä. Ässät johtaa ottelusarjaa nyt 1-0. Kahdella voitolla pääsee puolivälieriin.

Lappeenrannassa SaiPa kaatoi Pelicansin 4-2-lukemin. David Goodwin (2+0), Cody Kunyk (1+1) sekä Ahti Oksanen (0+2) viettivät kahden tehopisteen iltaa. Pelicansin hahmoja oli puolustaja Casimir Jürgens, joka iski tiistai-iltana tehot 1+1.

Ottelusarjat jatkuvat torstaina.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!