NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Melkoinen yllätys - Liiga-valmentajan kahden vuoden sopimus purettu!

13.3.2018 - 18:21:14


Jääkiekon Liiga-seura Mikkelin Jukurit tiedotti tiistaina, että seuran päävalmentajana kaksi kautta toimineen Risto Dufvan sopimus on purettu.

Dufva ja Jukurit solmivat taannoin uuden kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka on nyt purettu. Dufva valmensi Jukureita kahden kauden ajan Liigassa ja tämän lisäksi hän oli mikkeliläisten päävalmentaja myös vuosina 1998-2006. Tuona aikana Jukurit nousi 2. divisioonasta Mestikseen asti ja voitti sarjan mestaruuden neljä kertaa.

- Kaksi kautta ovat osoittaneet, että Mikkelin Jukurit on liigajoukkue sekä liigaorganisaatio ja Etelä-Savo ansaitsee liigapaikan, Dufva kehuu Jukurien tiedotteessa.

- Valmentajan tehtävä vaatii valtavasti voimavaroja ja kauden päättyessä katsottiin, että minä olen kantanut korteni kekoon Jukurien liigataipaleella ja Jukurien on aika etsiä uutta verta peräsimeen. Tulen kauden alussa innolla Ikioma Areenalle kannustamaan henkistä kotijoukkuettani, Dufva jatkaa tiedotteessa.

Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka arvostaa Dufvan panosta korkealle.

- Kunnioitan Ristoa suuresti ja Risto Dufva on johtaja, joka on saanut joukkueensa puhaltamaan yhteen hiileen ja antamaan kaikkensa kehittymisen, voittamisen ja menestymisen eteen, Muotka toteaa.

Lähde: Jukurien tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!