KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kärpät lepuuttaa avainpelaajiaan - kahdelle nuorelle liigadebyytti

8.3.2018 - 14:41:14


Kärppien runkosarjan viimeinen vierasottelu käydään tänään Hämeenlinnassa, kun Kärpät kohtaa HPK:n.

Illan ottelussa kenties suurin mielenkiinto kohdistuu Kärppien kokoonpanoon kun se on varmistanut jo aiemmin runkosarjan voiton itselleen. Sivussa ovat muun muassa Julius Junttila, Mikael Ruohomaa, Ville Leskinen, Saku Mäenalanen, Lasse Kukkonen, Miika Koivisto ja Veini Vehviläinen.

- Haluttiin tänään antaa tietyille joukkueen tulosyksikön avainpelaajille huilia. Haluttiin antaa heille mahdollisuus kerätä energiaa henkisesti ja fyysisesti, jotta he ovat parhaimmillaan lauantaina kauden viimeisessä kotipelissä, kertoi Kärppä-luotsi Mikko Manner illan kokoonpanovalinnoista seuran nettisivuilla.

Ykkösketjun vasemmassa laidassa yhdessä Nicklas Lasun ja Charles Bertrandin kanssa liigadebyyttinsä tekee A-nuorten Eetu Päkkilä. 18-vuotias laitahyökkääjä on pelannut huippukauden nuorten SM-liigassa, iskien tehot 23+17=40 pelaamassaan 48 ottelussa.

Mannerin mukaan Päkkilä on fyysisesti lahjakas ja fiksu pelaaja.

- Eetu on nopea kuin mikä. Huippu-urheilija, fiksu jätkä, hyvä rannelaukaus. Ihan varmasti tulee pelaamaan huipputasolla liigassa, sillä hän on fyysisesti niin lahjakas ja nopea luistelija. Pääkoppa on vielä sellainen, että sieltä löytyy muutakin kuin sahanpurua.

Kärppien maalilla liigadebyyttinsä puolestaan tekee 17-vuotias Justus Annunen, josta tulee samalla Liigan historian ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt maalivahti. Annunen on on pelannut tällä kaudella Nuorten SM-liigaa.

- Justus on isokokoinen ja erittäin älykäs maalivahti, ja hänellä on kaikki tavoitteellisen huippu-urheilijan ominaisuudet. Mitä olen häntä A-junioreiden peleissä ja meidän treeneissä nähnyt, niin kyllähän hänessä on kaikki ainekset kasvaa huippumaalivahdiksi. Fyysinen koko ja vähän sellainen mikkokoskismainen habitus. Uskon, että Justus pelaa huippupelin, Manner näki.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OrPo tekee lentopallohistoriaa

14.12.2018 14:48:25