NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK vahvistunut sisältä henkisesti koko ajan - Pelikieltokohuja ei kommentoida

7.3.2018 - 23:09:20


HIFK otti jääkiekon Liigassa keskiviikkona runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan 5-2 -voiton SaiPasta. Sarjassa viidentenä jatkava HIFK säilytti samalla mahdollisuutensa puolivälierien kotietuun, joka edellyttää sijoittumista neljän joukkoon.

- Tänään ei saatu ihan parasta suoritusta, mutta riittävä suoritus. Vaikka maaleja tehtiin toisessa erässä, pelattiin kolmas erä tasapainoisemmin. SaiPa ajoi meitä takaa. Siinä mielessä ihan fiilis jäi viimeisestä erästä. Hoidettiin, mitä pitikin hoitaa, arvioi HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

Ketju Jerry Ahtola - Panu Mieho - Henri Tamminen sai Seliniltä kehuja. Heitä tarvittiin, kun pelaajia oli vakiokoonpanosta poissa.

- Nelosketju oli iloinen yllätys. Se nimenomaan, että nousivat esille, eivätkä olleet vain selviytymässä. Se oli hyvä viesti, Selin sanoi.

HIFK:n peli on viime kierroksilla ollut mallillaan. Runkosarjan voittaja Kärpät kaatui viime viikolla kahdesti.

- Kyllä se luottamusta kasvattaa, mutta kyllä sen nopeasti voi menettääkin, jos ruvetaan sooloilemaan. Huominen peli tulee kuitenkin aika nopeasti Turussa, Selin sanoi.

Selin on tyytyväinen, että panosta riittää päätöskierroksillekin.

- Ehdottomasti hyvä, kun loppuun asti on haastetta, kun tässä niin paljon pyörii tarinaa etuajassa pudotuspeleistä. Tärkeää, että tavoitetta on kahteen viimeiseen peliin.

HIFK:n syksy oli synkkä. Talvella joukkue on nostanut huomattavasti tasoaan.

- Tiedettiin, että varaa on eniten kehittyä tässä Liigassa. Lähdettiin niin takamatkalta sen pelaamisen ja ilmeen kanssa. Kyllä me aika hyvin ollaan sieltä tultu. Joukkue on sisältä päin vahvistunut henkisesti koko ajan. Selin sanoi.

Juhani Tyrväisen ja Micke Åstenin pelikieltojen aiheuttaman kohun HIFK ei Selinin mukaan anna häiritä. - Meillä on vähän kolhuja, pelikieltoja ja sitten sitä kiertoa. Tehtiin virhe Oulussa, saatiin rangaistus, ja nyt lusitaan sitä joukkueena. Ei me lähdetä sen enempää sitä kommentoimaan.

Teksti: Otto Palojärvi, Helsingin Jäähalli


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.3.2019 07:10:40