VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ässät kunnioitti Otevreliä - TPS kaatui murskalukemin

9.2.2018 - 21:40:51


Porissa kamppailtiin tunteikkaissa tunnelmissa illan Liigan kierroksella kun TPS-ottelussa oli kunniavieraana Ässissä aikoinaan JYP-ottelussa halvaantunut tshekkihyökkääjä Jaroslav Otevrel.

Itse ottelussa isännät antoivat kunniavieraalleen kunnon näytöksen kukistamalla sarjassa toisena olevat turkulaiset lukemin 5-2. Jarno Kärki ja Jussi Makkonen iskivät tehoiksi 2+1 ja Maksim Matushkin nappasi kolme syöttöpistettä.

- Tunteellinen hetki, kun Otevrel oli jäällä. Pelaamisemme alkaa nyt kulkea. Oli meiltä ehjä 60 minuutin suoritus. Tätä on odotettu, Makkonen kertoi ottelun jälkeen.

Tappiostaan huolimatta TPS on edelleen sarjassa toisena. Ässät jatkaa puolestaan viimeisellä pudotuspelipaikalla sijalla kymmenen, HPK:n ollessa jo seitsemän pistettä jäljessä.

Sarjajohtaja Kärpät puolestaan näytti kaapin paikan Oulussa Jukureille ottamalla 5-2-voiton. Erikoista ottelussa oli se, että Kärppien jokaisessa maalissa olivat eri miehet mukana syöttäjiä myöden. Kotijoukkueen osumista vastasivat Charles Bertrand, Joona Huttula, Jyri Junnila, Otto Karvinen ja Ville Leskinen.

Kärpillä on nyt koossa jo messevät 114 pistettä. Toisena olevalla TPS:llä on pisteitä 92.

Liigan tulokset perjantaina (9.2.):

HPK - SaiPa 1-2
Ilves - JYP 6-3
KalPa - KooKoo 4-2
Kärpät - Jukurit 5-2
Pelicans - HIFK 4-1
Sport - Lukko 4-7
Ässät - TPS 6-2


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!