VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lukko hankki mestarivalmentajan valmennuspäällikökseen

8.2.2018 - 15:30:10


Rauman Lukko on palkannut Timo Elon valmennuspäällikökseen. Lukko kertoi tiedotteessaan, että Elon sopimus kestää kevääseen 2021 asti.

Elo on toiminut viimeiset kolme kautta Tapparan organisaatiossa. Kaksi kautta Tapparan A-nuorten päävalmentajana ja viime kauden Tapparan liigajoukkueen apuvalmentajana. Elo oli näin ollen voittamassa Suomen mestaruutta viime keväänä.

Hän on toiminut aiemmin Lukon organisaatiossa juniorivalmentajana sekä liigajoukkueen apuvalmentajana. Tänä talvena hän on toiminut Lukon organisaatiossa urheilukonsulttina.

- Toimenkuvani linkittyy olennaisena osana siihen, että (Kalle) Sahlstedt aloittaa urheilujohtajana. Pääsemme tekemään Kallen kanssa päivittäistä yhteistyötä. Olemme keskustelleet paljon jääkiekkoon liittyvistä asioista ja urheilusta yleisesti. Näemme samalla tavalla sen, mihin suuntaan Rauman Lukkoa on urheilullisesti tarkoitus viedä, Elo sanoo seuran tiedotteessa.

- Tavoitteenamme on olla yksi Suomen huippurganisaatioista, ja saada nostettua uusia yksilöitä laajemmalti kohti valtakunnan kärkeä ja sitä kautta kohti ammattilaisuutta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!