VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n Selin avasi Miro Heiskasen ja Joe Finleyn tilannetta

23.1.2018 - 22:14:31


HIFK kaatoi tiistaina jääkiekon SM-liigassa Ilveksen 3-0. HIFK:n otteet jättivät ilmaan kysymysmerkkejä, mutta toisaalta se tärkein eli kolme pistettä jäi Helsinkiin.

- Tärkeät pisteet. Tänään voitettiin puolustamalla ja Kevin Lankisen hyvällä maalivahtipelillä. Kolmas erä oli huolimatonta ja kuritonta pelaamista. Se oli vaikea erä. Se mikä oli sitten tietysti positiivista, niin puolustettiin erittäin hyvin, HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin sanoi ottelun jälkeen.

HIFK:n hahmoja oli tiistaina kultakypärä Erik Thorell. Ruotsalainen iski toisessa erässä tärkeän 3-0-osuman ja pelasi muutenkin mallikkaasti. Selinkin luonnehti Thorellin osumaa toteamalla, että harvoin tuollaisia maaleja Liiga-tasolla näkee. Thorell on Selinille tuttu mies jo TPS:n ajoilta ja valmentajalla oli näppinsä pelissä, kun ruotsalaista hankittiin Turkuun.

- Pisteitä hän on tehnyt läpi kauden. Toki alussa oli vähän vaikeampaa. Nyt on myös sitten kamppailupelaaminen ja energisyys lisääntynyt. Tällä hetkellä hän tuottaa muutakin joukkueelle kuin pisteitä. Kamppailee ja menee väleihin, Selin kehui ruotsalaisvahvistusta.

Selin oli hankkimassa Thorellia TPS:ään, mutta IFK:hon siirtyminen oli valmentajalle itselleenkin yllätys.

- Kun tulin tänne ja kuulin sitten, että Erik Thorell pelaa IFK:ssa, niin se oli mulle yllätys. Positiivinen sellainen ehdottomasti, Selin sanoi.

HIFK voitti ja nappasi arvokkaat pisteet, mutta yllä leijaili jälleen myös tummia pilviä. HIFK-kapteeni Lennart Petrell joutui jättämään pelin kesken. HIFK:n loukkaantuneiden lista on jo ennestään pitkä.

- Lennulla on ylävartalovamma ja hän jäi pois toisen erän lopussa. Hän olisi ehkä pystynyt jatkamaankin, mutta liputettiin hänet siinä kohtaa varikolle. Kova viikko on kuitenkin vielä edessä, Selin sanoi kapteenin tilanteesta.

Olympiajoukkueeseen valittu Miro Heiskanen ei pelannut vielä tiistainakaan. Mikä hänen tilanteensa on?

- Kyllä me toivotaan, että Heiskanen pelaisi jo viikonloppuna. Sellainen suunnitelma meillä tällä hetkellä on, Selin paljasti.

HIFK:n amerikkalaispuolustaja Joe Finleyn tilanne on myös puhuttanut. Finley palasi jo viime viikolla kehiin, mutta sen jälkeen hän putosi uudestaan pois.

- Finley ei ole käytettävissä. Patrik Carlssonin tilanne seurataan. Hän oli nyt yläraajavamman takia pois. (Joonas) Rask on myös lähellä pelikuntoa, mutta voi olla, että viikonloppu tulee liian nopeasti, mutta lähellä se Raskin paluu on, Selin sanoi.

Viimeksi Finleyn kohdalla puhuttiin "pelillisestä aikalisästä". Onko nyt kyse siitä vai myös loukkaantumisen uusiutumisesta?

- Nyt se aikalisä liittyy myös siihen hänen vammaansa, ei pelkästään pelilliseen juttuun. Kyllä meillä oli tarkoitus, että hän olisi tänään pelannut, Selin paljasti.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville), Helsingin jäähalli


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40