VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lennart Petrell HIFK:n hahmo - veivasi todella upean osuman!

13.1.2018 - 19:23:01


Helsingin IFK nappasi lauantaina arvokkaan 4-2-vierasvoiton Vaasan Sportista jääkiekon SM-liigassa. HIFK:n hahmo oli kapteeni Lennart Petrell kahdella osumallaan.

HIFK ratkaisi ottelun toisessa erässä ja karkasi 3-1-johtoon. Ajassa 27.18 Juhani Tyrväinen teki hyvän maskin Sportin maalille ja Erik Thorell tulitti kiekon etukulmasta sisään Osuma syntyi ylivoimalla. Toisen kerran HIFK osui ylivoimalla erän lopulla. Pelikello pysähtyi Vaasassa aikaan 39.34, kun helsinkiläisten ylivoima toimi jälleen. Oliwer Kaski ja Lennart Petrell tekivät esityön ja Jarkko Malinen iski lukemiksi 3-1.

Päätöserässä HIFK:n Lennart Petrell näytti taitonsa. Petrell oli osunut jo avauserässä, mutta se osuma syntyi Sport-vahti Jonathan Iilahden avustuksella. Kolmannen erän maaliin "Lennu" ei apua tarvinnut. HIFK-kapteeni namutteli Sportin puolustuksen tyylikkäästi vipuun ja nosti kiekon lopulta yläkulmaan. Petrell nakutti lauantaina yhteensä tehot 2+1.

Sport kavensi tämän jälkeen vielä Erik Riskan osumalla 2-4:ään, mutta osuma jäi kotijoukkueen harmiksi illan viimeiseksi.

HIFK nousi voiton myötä 67 pisteeseen ja jatkaa kuudentena. Sport on Liigan jumbo.

Jo päättyneissä otteluissa voittoon ylsi myös JYP, joka kaatoi Pelicansin 4-1. Antti Suomela oli JYPin hahmo tehoilla 2+1. Jukurit hurjasteli puolestaan päätöserässä kolme maalia Ilvestä vastaan ja voitti 3-0.

Kierroksen muut ottelut ovat edelleen kesken.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

22.1.2019 06:45:29