VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS-valmentaja Kaskinen: "Olisi pitänyt rajumminkin pystyä pelaamaan"

3.1.2018 - 23:12:12


TPS:n seitsemän ottelun voittoputki päättyi jääkiekon Liigassa keskiviikkona Helsingissä. HIFK pehmitti turkulaiset tiukan väännön päätteeksi 2-1.

- Paljon hyviä asioita ja oli tossa pelissä ihan riittävästi voittavia elementtejäkin. Ei vain saatu maaleja, summasi TPS:n valmentaja Kalle Kaskinen Sport Contentille.

Kaskista harmitti HIFK:n maaleihin johtaneet tilanteet.

- Teemana oli playoff-peli, että pitää kärsivällisesti jaksaa jauhaa, eikä tarvitse pakottaa, niin se ensimmäisen erän lopussa annettu maali, niin olihan se kauhea tilanne, miten se pelattiin. Ja se maalin jälkeinen vaihto. Ollaan pelin päällä ja viedään ja saadaan ansaittu maali ja sitten päästetään maali omiin, hän sanoi.

Ylivoimaa TPS ei päässyt pelaamana.

- Se on se oppi, mikä pitää ottaa. Olisi pitänyt rajumminkin pystyä pelaamaan, koska ei yhtään ylivoimaa saatu. Ehkä sieltä olisi jonkun jäähyn voinut vastustajalle viheltääkin. Mutta ei siinä. Mennään eteenpäin, Kaskinen totesi.

Kaskinen painottaa, että kaikkien pelaajien tulisi olla hereillä heti ottelun alusta saakka.

- Vastassa oli huippujoukkue. Hyviä pelaajia. Pelaavat laadukkaasti. Mutta meillä oli kaikki avaimet ottaa kolme pistettä. Mutta kaikkia äijiä tarvitaan. Osa vielä vähän kattelee alkuun liikaa ja sitten tajuaa yhtäkkiä, että perhana, pystynkin täällä pelaamaan. Se pitää saada ekasta vaihdosta lähtien kulkemaan.

TPS:n puolustuksesta olivat poissa Henrik Tallinder ja Olli Juolevi.

- Kaikilta on joku pelaaja poissa. Niillä mennään, ketä on. Kyllä tälläkin joukkueella pitää pystyä voittamaan, Kaskinen totesi asiasta.

TPS jatkaa tappiosta huolimatta Liigan kakkospaikalla.

- Kyllä me hyvin on tehty hommia. Tekemisessä on ollut hyvä balanssi. Ollaan oltu hyviä erikoistilanteissa. Viisikkopeli on jauhanut ihan riittävästi. Sillähän me ollaan paljon tulosta tehty. Mutta taas työ jatkuu, arvioi Kaskinen TPS:n kautta.

Juolevi palaa Turkuun pian, sillä Suomen tie nuorten MM-kisoissa päättyi puolivälierätappioon Tshekkiä vastaan.

- Olin ihan tyytyväinen hänen esityksiinsä. Olli oli siellä isossa roolissa. Pelasi vahvasti ja pystyi paineen alla pelaamaan kiekolla pienessäkin kaukalossa ja nostamaan jalalla peliä. Mun mielestäni hän puolustikin tyylikkäästi. Oli hyvä pakkikaksikko Henri Jokiharjun kanssa, arvioi Kaskinen Juolevin esityksiä Buffalossa.

Teksti: Otto Palojärvi, Helsingin Jäähalli


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54