COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Shaun Heshka palaa Kärppien kokoonpanoon - Ilves janoaa pisteitä

3.1.2018 - 13:53:19


Jääkiekon Liigassa pelataan tänään seitsemän ottelua. Kärpät kohtaa ailahtelevasti viime aikoina pelanneen Ilveksen Tampereella.

Vierasjoukkueen vastuuvalmentaja Mikko Manner ymmärtää, että Ilves on ärsytettynä vaarallinen kevään pelien koittaessa.

- Ilveksestä tekee entistä vaarallisemman se, että heillä on viime keväältä kokemusta loppukauden hurmoksesta. Varmasti he yrittävät uuden vuoden myötä hypätä taas siihen junaan tänään, Manner pohti seuran otteluennakossa.

Joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset ovat molemmat päättyneet Kärppien voittoon.

- Vieraspelissä täällä Tampereella me oltiin Ilvestä nopeampia. Sitten taas Raksilassa me oltiin onnekkaampia, silloin Ilves oli todella vaarallinen. Ilveksellä on mielestäni hyvä joukkue. Heillä on erittäin laadukas hyökkäyskalusto. Heitä vastaan pitää pystyä pitämään työmäärä ja intensiteetti todella kovana, eikä antaa yhtään turhaa tilaa ja aikaa. Viisikon pelinopeus ja yhteistyö pitää olla riittävällä tasolla, jotta me saadaan otettua se tila ja aika pois.

Viime lauantaina voiton torjunut Jussi Rynnäs saa tänään toisen perättäisen starttinsa Kärppien maalilla. Puolustuksensa Kärpät saa tuttuun muotoon, kun Shaun Heshka on kärsinyt pelikieltonsa ja Jani Hakanpää on toipunut pelikuntoiseksi jätettyään edellisen ottelun väliin. Seitsemäntenä puolustajana pelaa tänään Aleksi Mäkelä. Kolmosketju on ainoa hyökkäyskolmikko, jossa nähdään muutos viime otteluun verrattuna, kun Radek Koblizek ottaa Juha Koiviston paikan ketjun oikeasta laidasta.

Ilvekseltä on tiistain pelistä sivussa nuorten MM-kisoissa Suomea edustavat Otto Koivula ja Joona Koppanen. Yksi iso aukko tuli myös Bill Thomasin lähdön myötä. Ilveksen kultakypärä asetetaan tällä kertaa Teemu Rautiaisen päähän.

Kärpät johtaa sarjaa ja Ilves on sijalla 12. Matkaa pudotuspeleihin on jo 15 pistettä.

Ottelun kokoonpanot löydät täältä: http://liiga.fi/ottelut/2017-2018/runkosarja/278/kokoonpanot/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08