VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hurjakuntoinen TPS testaamaan HIFK:n vireen: "Kovia taklauksia luvassa!"

3.1.2018 - 11:32:39


Jääkiekon SM-liigassa pelataan keskiviikkona seitsemän ottelua.

TPS matkustaa Helsinkiin paikallisen IFK:n vieraaksi. Voitolla turkulaisilla on mahdollisuus nousta Liigan kärkeen, sillä se on vain pisteen enää jäljessä sarjaa johtavasta Kärpät-laumasta. Kärpät puolestaan kohtaa Ilveksen Tampereella.

TPS viilettää tällä hetkellä hurjassa seitsemän ottelun voittoputkessa.

Vierasjoukkueen tähtihyökkääjä Ilari Filppula tietää miten vastustaja kaatuu illalla.

– HIFK on hyvä kotijoukkue. He pelaavat aggressiivista peliä, mihin pitää pystyä vastaamaan. Nordiksella joutuu paljon sellaisiin tilanteisiin, että on pakko sopeuttaa omaakin peliä, Filppula pohti tulevaa koitosta seuran nettisivuilla.

– Siellä erityisesti heidän oma kannattajajoukkonsa odottaa tietynlaista peliä, eli kovia taklauksia ja aktiivista pelaamista, enemmän kun monessa muussa paikassa, tällä kaudella tehot 2+23=25 iskenyt Filppula kommentoi.

– Olemme saavuttaneet voittoja ja pelanneet hyvin, ehkä ihan viimeisintä peliä lukuun ottamatta. Nyt lähdetään peliin sillä ajatuksella, että luotetaan omiin juttuihin ja pelataan omaa peliä – ja pistetään myös HIFK pelaamaan meidän peliä, hyökkääjä summasi.

IFK:n pelaajista Miro Heiskanen, Juha Jääskä ja Niilo Halonen ovat vielä kisamatkalla alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Buffalossa. TPS:n pelaajista Markus Nurmi sekä Olli Juolevi ovat myös vielä poissa samasta syystä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54