VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

IS: HIFK hakee markkinoilta puolustajaa - neuvotteluja on käyty jo pitkään

2.1.2018 - 17:10:49


Jääkiekon SM-liigassa pelaava HIFK on hakenut jo marraskuun alusta lähtien puolustajaa, kun Teemu Laakson sopimus purettiin.

Laakson lisäksi puolustuksesta puuttuvat nuorten MM-kisoissa oleva Miro Heiskanen ja loukkaantuneet Joe Finley ja Teemu Eronen. HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen paljasti tiistaina IS:lle, minkälaista pelaajaa HIFK etsii.

- Haemme johtajuutta, varmuutta ja kovuutta. Tarvitsemme koppiin ja jäälle luonnetta sekä kokemusta. Emme niinkään etsi kiekollista tähtipuolustajaa, sillä meillä on Miro Heiskanen ja Teemu Eronen, joka palaa kaukaloon helmikuussa, Salmelainen sanoo IS:lle.

Salmelaisen mukaan neuvotteluja on käyty, mutta toivottuun lopputulokseen ei ole päästy. Salmelainen mainitsee yhdeksi syyksi muun muassa sen, ettei pelaaja ole mahdollisesti halunnut lähteä kotimaastaan muualle pelaamaan.

Salmelainen myöntää samassa jutussa myös, että HIFK:n nykyinen maalivahtitilanne on haaste. Joukkueella on kolme Liiga-tason maalivahtia ja kaikille pitäisi löytää jostain peliaikaa.

Linkki IS:n alkuperäiseen juttuun: https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000005510497.html?ref=rss

Kuva: Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!