COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TPS solmi merkittävän jatkosopimuksen

1.1.2018 - 18:20:15


Jääkiekon SM-liigaseura TPS:n puolustaja Ilkka Heikkinen on tehnyt TPS:n kanssa yhden vuoden jatkosopimuksen. Heikkinen siirtyi Liigaan vuonna 2016 Ruotsin SHL:n Vaxjö Lakersista, eli hän pelaa mustavalkoisissa nyt toista kauttaan.

TPS haluaa antaa kannattajilleen uudenvuodenlahjan ja julkaisee vuoden ensimmäisenä päivänä Ilkka "Bono" Heikkisen jatkosopimuksen.

– Bono pelaa isoja minuutteja ja on tärkeä osa hyvin toiminutta ylivoimaa. Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä, että saimme jatkettua sopimusta, kommentoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki.

Heikkinen on saanut jäällä paljon vastuuta, minkä hän on onnistunut kääntämään menestykseksi. Tällä kaudella hän on takonut 35 runkosarjapelissä 12+11 tehopisteet, mikä tekee hänestä paitsi TPS:n tehokkaimman puolustajan. Tämä nostaa hänet Liigan puolustajien maalipörssin johtoon.

Molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä yhteistyöhön ja jatkosopimukseen.

– TPS:n vuodet ovat olleet urallani kaikista mukavimmat. Joka päivä on ollut hauskaa tulla hallille, Heikkinen toteaa.

Ilkka Heikkinen kiittelee myös molemminpuoleista arvostusta valmennustiimin kanssa ja toteaa, että oli helppo valinta jatkaa Turussa.

Rauman Lukon kasvatti on ehtinyt uransa aikana vierailla kansainvälisillä kentillä. Kokemusta on kertynyt Ruotsin lisäksi mm. Yhdysvalloista New York Rangersin riveistä sekä KHL:stä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08