COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:lla on todella erikoinen tilanne - "Ei käy kyllä kateeksi"

31.12.2017 - 12:06:39


Jääkiekon Liiga-seura HIFK on mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkueella on tällä hetkellä kokoonpanossaan kolme aivan ykkösluokan maalivahtia.

HIFK on viimein päässyt siihen kutkuttavaan tilanteeseen, että joukkueella on kolme loistavaa maalivahtia. Tiedossa oli, että tämä päivä koittaa, sillä Kevin Lankinen oli loukkaantuneena syksystä lähtien ja häntä paikkaamaan hankittiin Atte Engren. Engren solmi suoraan loppukauden sopimuksen ja myöhemmin hänen sopimustaan jatkettiin myös kahdella vuodella.

HIFK:lla on Engrenin ja Lankisen lisäksi myös Niklas Bäckström kokoonpanossa. Selvää on, että kolmikosta yksi jää vähemmälle, ellei jopa olemattomalle peliajalle. Bäckström on kolmikosta heikoimmassa asemassa, sillä konkarilla ei ole enää ensi kaudeksi sopimusta. HIFK panostaa kaksikkoon Engren-Lankinen, sillä sama kaksikko jatkaa seuran väreissä myös ensi kaudella.

Engrenin vire on ollut viime ajat kehno, mutta Lankinen tuli lauantaina vakuuttavasti takaisin Liigan kuvioihin. HIFK-vahti torjui 22 kiekkoa ja nollapelin 4-0-voitossa KooKoosta.

- Sanoin kyllä pelin jälkeen Kekelle, että aika paljon tuli vielä irtokiekkoja, joten parannettavaa jäi, HIFK-kapteeni Lennart Petrell vitsaili KooKoo-ottelun jälkeen.

Sitten Petrell kuitenkin vakavoitui hieman.

- Keke tuli loistavasti sisään. Mielenkiintoista on nyt nähdä, kun meillä on kolme huippuveskaria. Ei kyllä käy yhtään kateeksi niitä, jotka valitsevat aloittavia maalivahteja, Petrell sanoi.

HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin ei osannut antaa suoraa vastausta siihen, miten HIFK aikoo huiman kolmikkonsa kanssa toimia.

- Sitä tietysti tässä nyt mietitään. Mennään viikko kerrallaan. Tälle viikolla meille oli juuri tämä suunnitelma, että Lankinen pelaa tämän pelin. Se oli päätetty jo viikko sitten. Bäckström tuli eilen vaikeassa tilanteessa hyvin sisään Jyväskylässä. Tämä on tavallaan mielenkiintoinen ja poikkeuksellinen tilanne, mutta viikko kerrallaan edetään ja katsotaan sitten, Selin selvitti lauantaina.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08