COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lukko teki käsittämättömän tempun, Pekka Virta yllätti lausunnollaan

31.12.2017 - 11:53:10


Rauman Lukko vastasi lauantaina jääkiekon SM-liigakierroksen kovimmasta tempusta. Lukko oli kahden erän jälkeen jo 0-4-tappiolla Tapparaa vastaan, mutta nousi lopulta voittoon.

Lukko iski päätöserään neljä maalia ja pakotti ottelun jatkoille. Kaikki neljä maalia tulivat viimeisen kymmenen minuutin aikana.

- Olipa peli. Kaikki sen varmaan näkivät, Lukon päävalmentaja Pekka Virta puhahti ottelun jälkeen Lukon Youtube-kanavalla.

- Me ollaan tässä vielä matkalla ja olin vähän pettynyt siihen, että meidän aito usko ei näkynyt niin, että me jatketaan voittojen tiellä. Se oli mulle vähän hämmästys pelin alussa, Virta jatkoi.

Lukko tuli kuitenkin kolmanteen erään uudestisyntyneenä.

- Sovittiin, että mennään tämä vuoden viimeinen erä pää pystyssä ja askel kerrallaan. Uskotaan siihen, että tällaisiakin asioita voi joskus tapahtua ja sitten niitä alkoi tapahtua. Loppu onkin sitten historiaa, Virta linjasi.

Lukon nousu oli jo toinen vastaava SM-liigassa vähän ajan sisään. Jo aiemmin Kärpät oli noussut KalPaa vastaan 0-5-tilanteesta tasoihin päätöserässä, mutta tuon ottelun KalPa kuitenkin lopulta voitti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barca-pelaaja lainalle Turkkiin?

23.7.2018 15:07:33