NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt on hurja voittoputki vaarassa - KalPa todella siipirikkoisena Liiga-otteluun

8.12.2017 - 14:33:29


Jääkiekon SM-liigassa peräti yhdeksän ottelun voittoputkessa tällä hetkellä porskuttava KalPa on perjantaina kovan haasteen edessä, kun vastaan asettuu SaiPa.

KalPa joutuu lähtemään otteluun todella siipirikkoisena, sillä joukkueelta ovat illan ottelussa sivussa Eetu Sopanen, Valtteri Parikka, Jerry D'Amigo, Sami Mutanen, Balasz Sebok, Alexandre Texier sekä Frank Gymer. Näin ollen KalPa saa jalkeille otteluun vain 11 hyökkääjää ja seitsemän puolustajaa.

Loukkaantumissuma avaa ovia myös debytanteille. Juuso Könönen ja Mikko Juusola pelaavat perjantaina uransa ensimmäisen Liiga-ottelun. KalPa joutuu kierrättämään ottelussa kolmea keskushyökkääjää hyökkääjäpulansa vuoksi.

Etenkin Kärppien kasvatti Juusola on mielenkiintoista seurattavaa. KalPan A-nuorissa tällä kaudella tehoillut Juusola on mättänyt tällä kaudella A-nuorten SM-liigassa jo 22 maalia, millä irtoaa sarjan maalipörssin kärkipaikka.

KalPa on tehnyt tällä kaudella jo seurahistoriaa, sillä se ei ollut aiemmin kyennyt yhdeksään perättäiseen voittoon. Loukkaantumissuma asettaa kuitenkin uuden ennätyksen hakemiselle omat haasteensa. Kaikkiaan 10 voiton putkeen on ylletty Liiga-historian aikana vain 19 kertaa.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54