COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

JYP solmi merkittävän jatkosopimuksen

7.12.2017 - 14:08:31


Jääkiekon SM-liigassa pelaava JYP ja puolustajalupaus Anttoni Honka, 17, ovat sopineet kevääseen 2020 ulottuvasta jatkosopimuksesta.

Oikealta laukova JYP-kasvatti Honka on ollut vahvaa kautta pelanneen JYPin A-nuorten luottopuolustaja, ja onkin noussut edustusjoukkueen kokoonpanoon jo 13 ottelussa (Liiga+CHL). Yhdeksässä liigaottelussa on syntynyt tehot 1+4 ja plus-miinuskin näyttää mukavasti lukemaa +4.

- JYPin A-nuoret ovat pelanneet huikean syksyn ja Anttoni on ollut yksi joukkueen avainpelaajista. Peluri. Persoonallinen ja erottuva huippulahjakkuus, jonka päätä ei huimaa. Anttoni tulee kehittymään vielä paljon fyysisen voimistumisensa kautta. Olemme sopineet hänen kanssaan, että Liigan peliminuutit kertyvät hänelle ansaittuina, ei pedattuina. Näin pelaaja haluaa sen myös tapahtuvan, kuvailee JYP-päävalmentaja Marko Virtanen seuran tiedotteessa.

Muutama viikko sitten Anttoni kiiruhti Tappara-JYP CHL -ottelun jälkeen Tampereelta Hämeenlinnaan pelaamaan Suomen U18 maajoukkueen paidassa ”viiden maan” turnausta. Tehoillaan 0+5 kolmessa ottelussa hän oli U18 turnauksen tehokkain puolustaja.

Taitavana luistelijana tunnettu Anttoni kuuluu jyväskyläläiseen neljän pelaavan pojan kiekkoperheeseen ja veljeskatraan tähän asti tunnetuin pelaaja on Dallas Starsissa NHL:ää pelaava Julius Honka. ”Honka Hockeyn” kuopus Anttoni puolestaan kuuluu kesän 2019 NHL -varausten ”prospektien” joukkoon.

Lähde: JYPin tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!