COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KalPa tehtaili tukun erittäin kovia jatkosopimuksia

21.11.2017 - 09:32:38


KalPa on solminut hyökkääjä Alexander Ruutun kanssa vuoden jatkosopimuksen sekä hyökkääjä Balazs Sebokin ja puolustaja Otto Leskisen kanssa kahden vuoden jatkosopimukset, seura tiedotti maanantaina.

- Pitkäjänteinen työnteko, jatkuvuus sekä pelaajien kasvattaminen ja kehittäminen ovat meille tärkeitä arvoja menestyksen rakentamisessa ja ne kaikki yhdistyvät hienosti näissä jatkosopimuksissa. Tavoitteemme on saada pidettyä vaihtuvuus ensi kaudeksi pienenä ja nämä sopimukset olivat ensimmäinen iso askel sen tavoitteen toteutumisessa, kertoi toimitusjohtaja Toni Saksman seuran tiedotteessa.

24-vuotiaan Alexander Ruutun ensimmäinen kausi KalPassa tuotti runkosarjassa 60 ottelussa pisteet 8+7=15 ja kahdeksassa pudotuspelissä pisteet 1+3=4. Nyt toisella kaudellaan Kuopiossa Ruuttu on kerännyt 24 ottelun jälkeen pisteitä 7+2=9.

Hyökkääjä johtaa tällä hetkellä sekä joukkueensa maali- että pistepörssiä.

- Ruuttu on pystynyt menemään Kuopiossa todella paljon eteenpäin ja uskomme hänellä olevan potentiaalia vielä nähtyä enempään. Alexander on meille hyvin monipuolinen pelaaja, hän tuo numerotuloksen lisäksi joukkueeseen monipuolisuutta pystyen pelaamaan laidassa ja keskellä, Saksman kertoi.

Kuluvalla kaudella Balazs Sebok on saanut pelata ilman poissaoloja ja on tehnyt 24 otteluun pisteet 4+5=9. Keskushyökkääjä on tällä hetkellä joukkueensa niin maali- kuin pistepörssissä toisena.

- Sebok pelaa nuoresta iästään huolimatta meillä isossa roolissa jo kolmatta kautta. Balazs on ottanut Kuopiossa isoja askeleita eteenpäin ja hänellä on potentiaalia nousta kansainväliselle tasolle.

20-vuotiaalla Otto Leskisellä on menossa KalPassa jo viides kausi, joista Liiga-joukkueessa kolmas. Tältä kaudelta koossa on 20 ottelusta pisteet 1+5=6.

- Leskinen on erittäin lupaava nuori puolustaja. Otosta on kasvamassa meille seuraava omista A-nuorista nostettu, hyvin liikkuva ja kiekollisesti taitava puolustaja. Hän tulee kasvamaan koko ajan suurempaan rooliin, Saksman analysoi.

KalPalla on tällä hetkellä jo 17 pelaajasopimusta Liiga-kaudelle 2018-2019.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Ilvekselle pahoja takaiskuja

17.8.2018 10:57:53