KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Miro Heiskanen säkenöi HIFK:n voitto-ottelussa - "Toivottavasti jatkuu näin"

14.11.2017 - 21:38:04


Puolustaja Miro Heiskanen säkenöi jälleen tiistaina jääkiekon SM-liigassa, kun HIFK jatkoi kotivoittojensa sarjaa vakuuttavalla 5-1-voitolla Lahden Pelicansista.

Heiskanen iski HIFK:lle arvokkaan 2-0-maalin toisessa erässä. Joonas Rask antoi hyvän poikittaissyötön ja Heiskanen tulitti suoraan syötöstä painavalla lämärillä kiekon yläpesään. Osuma syntyi kahden miehen ylivoimalla. Maali oli Heiskaselle jo tämän kauden seitsemäs SM-liigassa ja 11:s tehopiste. Kovia lukemia, sillä tiistai-illan ottelu oli nuorelle puolustajalle tämän kauden 11. ottelu Liigassa.

Heiskanen oli pitkään syksyllä loukkaantumisen vuoksi sivussa. Olivatko näyttöhalut kovat?

- No, en tiedä. Hyvin on jätkät pelanneet siinä vierellä ja itsekin olen onnistunut. Tällä kertaa on vaan mennyt sisään. Hyvä juttu, että maaleja tulee ja toivottavasti jatkuu myös tällä tavalla, Heiskanen sanoi.

Heiskanen on tehnyt valtaosan maaleistaan tällä kaudella rannelaukauksella, mutta nyt tuli vaihteen vuoksi kokeiltua myös lämärillä.

- Joo, hyvin oli tilaa siinä viiskolmesella ja pääsin hyvästä syötöstä vetämään. Hyvä juttu, että meni sisään, Heiskanen totesi.

HIFK on ollut viime ajat todella hyvässä iskussa Nordiksen kotikaukalossa. Tiistain voitto oli CHL mukaan lukien jo kahdeksas perättäinen kotihallissa.

- Samalla tavalla pitää vain jatkaa. Kovaa yritetään pelata ja yritetään pitää kiekkoa vain mahdollisimman paljon. Varmaan ihan samalla tavalla jatketaan kuin tähänkin asti.

Vieraskaukalossa HIFK:lla ei ole sen sijaan kulkenut. Helsinkiläisjoukkue on sarjan toiseksi paras kotijoukkue, mutta vastaavasti toiseksi huonoin vierasjoukkue. Sen vuoksi sarjataulukko on ainakin toistaiseksi HIFK:n osalta vaatimatonta luettavaa. Olisitte varmasti "hieman" korkeammalla taulukossa, jos vieraissakin kulkisi?

- No niin oltaisi joo. Samanlainen draivi pitäisi saada päälle vieraissakin. Hyvä siitä tulisi silloin. En tiedä, mikä siinä tökkii. Pitäisi pelata sielläkin vain samalla tavalla kuin kotona, Heiskanen mietti.

Pelicans jätti itsestään vähän vaisun kuvan tiistaina. HIFK oli toki myös erittäin vahva.

- Voi se olla, että Pelicans oli vähän vaisu. Kyllä mekin pelasimme todella hyvän pelin. Kyllä ne mun mielestä tuli kovaa päälle varsinkin ensimmäisessä erässä, mutta en tiedä sitten, tuliko heille vähän väsy. Hyvin jaksoimme pelata kiekon kanssa, Heiskanen summasi.

Miro Heiskanen palasi HIFK:n riveihin Leijonista, missä hän teki viikonloppuna A-maajoukkuedebyyttinsä ja hurmasi myös Leijona-fanit upeilla esityksillään. Heiskanen muistelee viikonlopun Karjala-turnausta lämmöllä.

- Oli kyllä todella hieno kokemus. Saimme hyvät pelit siihen alle ja ihan hyvin kulki itsellänikin. Hienoa oli päästä Leijonissa pelaamaan. Hyvä fiilis siitä jäi, Heiskanen mietti.

- Tosi hyvä fiilis oli niissä peleissä ja oli hienoa pelata, Heiskanen päätti.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville), Helsingin jäähalli


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Kuopion stadionhanke etenee

11.12.2018 11:07:22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

11.12.2018 08:22:23