KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura teki huippuhankinnan!

14.11.2017 - 21:15:23


Mestiksen KeuPa HT on tehnyt ainakin joulutaukoon saakka kestävän sopimuksen kokeneen huippuveskarin Pekka Tuokkolan kanssa. Tuokkola torjui syksyllä kiekkoja Itävallassa Vienna Capitalsin riveissä.

Tuokkola on ollut muun muassa voittamassa JYPille sen ensimmäistä Suomen Mestaruutta kaudella 2008-09 ja valittiin tuolloin Play Off sarjan parhaaksi pelaajaksi yhdessä kollegansa Sinuhe Wallinheimon kanssa.

- Lukon maalivahdeista Sebastian Ylönen loukkaantui maajoukkuetehtävissä ja Lassi Lehtinen kutsuttiin Raumalle. Tähän meidän oli pakko reagoida nopeasti. Lehtinen on myös vahva ehdokas Nuorten Leijonien MM-joukkueeseen, joten hän saattaa olla poissa kuvioista pitempäänkin. Tähän kohtaan tarvittiin kokemusta nuoruuden rinnalle.

- Pekka Tuokkola oli oiva valinta ja entuudestaan tuttu joukkueelle. ”Peki” harjoitteli Keuruulla jo ennen Wienin komennustaan. Todellinen laatuvahti, äärettömän mukava persoona ja vielä pikkukaupungin Alavuden kasvattina ymmärtää varmasti toisen pikkukaupungin elämän menoa ja kiekkokulttuuria, kommentoi KeuPa HT:n pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo.

Lähde: KeuPan verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

11.12.2018 08:22:23