COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kiekkoareena: Leijona-hyökkääjän palvelukset kiinnostavat SM-liigassa - rahat eivät kuitenkaan riitä

10.11.2017 - 15:08:51


Jääkiekkoilija Sakari Salminen sai tällä kaudella vähän ajan sisään jo toiset potkut. Salmisen palvelukset eivät kelvanneet enää KHL-seura Dynamo Moskovalle.

Nyt Salminen, 29, etsii jälleen uutta seuraa. Kiekkoareena-sivusto uutisoi perjantaina, että Salminen on herättänyt kiinnostusta SM-liigaseuroissa. Kasvattajaseura Porin Ässät oli Salmisen kintereillä jo kesällä, mutta rahat eivät tiettävästi riittäneet. Niin kävi tälläkin kertaa. Ässien toimitusjohtaja Eeva Perttulan mukaan Ässät ei juuri tällä hetkellä pysty hankkimaan Salmisen kaltaista pelaaja, uutisoi Satakunnan Kansa.

Salmisesta oli kiinnostunut myös naapuriseura Rauman Lukko. Lukonkaan kukkaro ei kuitenkaan riittänyt.

- Kiitin kiinnostuksesta, mutta totesin, että näillä näkymin "Sakke" ei ole tulossa Raumalle. Jääkiekkomaailmassa asiat tapahtuvat nopeasti, joten totesin, että palataan asiaan, jos tilanne muuttuu, Salmisen pelaaja-agentti Mika Koivunen paljasti Kiekkoareena-sivustolle.

Jokerit purki Salmisen sopimuksen heinäkuussa. Siitä lähtien hän oli pitkään ilman seuraa, kunnes Moskovan Dynamo kaappasi olympialaisissakin Leijonia edustaneen hyökkääjän, mutta ura Moskovassakin jäi lyhyeksi.

Linkki Kiekkoareenan juttuun aiheesta: http://kiekkoareena.fi/jutut/sakari-salminen-etsii-paikkaa-uudelle-alulle-ja-jaakiekon-ilolle-suomikaan-ei-ole-poissuljettu


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!