COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tapparan mestaruusjoukkueen valmentaja siirtyy Lukon palkkalistoille

9.11.2017 - 19:17:19


Pitkän linjan jääkiekkovalmentaja Timo Elo liittyy tukemaan Rauman Lukko ry:n juniorivalmennusta ja tekemään pohjatyötä ensi kaudella aloittavan urheilujohtajan käyttöön. 51-vuotias Elo tulee toimimaan B-, C- ja D-ikäisten joukkueiden juniorivalmennuksen tukena ja apuna kouluttaen sekä sparraten päivittäistä toimintaa tammikuun loppuun asti.

- Haluamme täydentää valmennuksemme osaamista. Timolla on vahva tausta ja kokemus jääkiekkovalmennuksesta ja juniorijoukkueiden kanssa työskentelystä. Hän pystyy yhteistyössä valmentajiemme kanssa viemään pelaajiamme ja heidän kehitystään eteenpäin, Rauman Lukko ry:n toiminnanjohtaja Jari Neuvonen kertoo.

Timo Elon toimenkuvaan kuuluu juniorijoukkueiden otteluiden sekä harjoitusten seuraaminen.

- Tulen olemaan läsnä otteluissa ja harjoituksissa, niistä saatuja näkemyksiä pystymme hyödyntämään ja vaihtamaan niistä mielipiteitä keskusteluissa valmentajien kanssa. Käymme läpi sitä, missä tämän päivän jääkiekko menee ja mihin suuntaan se on menossa. Teemme tiivistä yhteistyötä eri ikäluokkien valmentajien kanssa ja olen heidän käytettävissään, Timo Elo sanoo.

Vahvasti Lukko-taustainen Elo on työskennellyt viimeiset kolme vuotta Tampereen Tapparan organisaatiossa. Näistä kaksi vuotta hän toimi A-nuorten vastuuvalmentajana ja vastasi tamperelaisseuran akatemian toiminnasta.

Osana Lukon liigajoukkueen valmennusta kausina 2008-2012 toiminut Elo palaa nyt tuttuun organisaatioon. Hän kertoo, että matkalta tarttui mukaan paljon uutta tietoa ja osaamista, jota hän pystyy hyödyntämään raumalaisseuran eduksi.

- Tuntuu todella hyvältä palata Rauman Lukkoon. Tämä on ollut ja tulee aina olemaan minulle tärkeä seura. Omalle osaamiselleni teki hyvää käydä välillä muualla. Tappara on yksi suomalaisista huippuorganisaatiosta tekemisen kaikilla osa-alueillla.

- Suoraan juttuja ei voi tietenkään kopioida ja Raumalla tehdään asioita jo hyvin, mutta aina pitää tavoitella uusia, eteenpäin vieviä askeleita ja osata ottaa uutta oppia vastaan. Matkalta tarttui sellaisia juttuja, joita voimme toivottavasti nyt Lukossa hyödyntää.

Liiga-kauden 2016–17 hän oli apuvalmentajana Tapparan liigajoukkueessa. Kausi päättyi Suomen mestaruuteen.

- Viime vuosi oli ainutkertainen matka ja oikeastaan vasta sen jälkeen sitä todella tajusi kuinka pitkäjänteisen ja kovan työn takana mestaruus on. Se pisti vielä enemmän miettimään ja arvostamaan sitä jokapäiväistä urheilemista ja arkea, joka kaikkien palasten loksahtaessa kohdalleen vie lopulta mestaruuteen, Elo painottaa.

Lähde: Lukon tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!