COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigaseura laajentaa toimintaansa ravintolamaailmaan

4.11.2017 - 14:59:21


Rauman Lukko Oy vahvistaa liiketoimintaansa perustamalla Raumalle uuden ravintolan. Vanhan Rauman tuntumaan, Kauppakeskus Potkurin tiloihin keväällä 2018 avattava ravintola on konseptoitu urheiluhenkiseksi.

- Raumalta löytyy jo ennestään omilla vahvuuksillaan hyvin toimivia ravintoloita ja me haluamme tuoda mukaan meidän kokonaisuuteemme sopivan, meidän näköisemme uuden vaihtoehdon. Ravintolakonseptimme on sellainen, joka urheilukaupungista on puuttunut ja jolle on selvästi tilausta, Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala kertoo.

Rauman Lukko on ensimmäinen Liiga-seura, joka perustaa oman ravintolansa areenan ulkopuolelle.

- Jääkiekkoseuralla on omat vahvuutensa, joilla pystymme tuottamaan ravintola- ja viihdetarjontaan jotain uutta ja mielenkiintoista. Tunnelma ja sisustus luovat yhdessä oikeanlaisen atmosfäärin aktiivisille urheilun seuraajille.

Rauman Lukko Oy:llä on jo ennestään ravintolatoimintaa Kivikylän Areenalla sekä Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmirannassa. Ravintolat ovat yksi tärkeä osa Lukon jääkiekkoilua tukevia liiketoimintoja, joihin lukeutuvat myös muun muassa erilaiset tapahtumat kuten Superpikkujoulut, Rauma Rock ja Stand Up & Dinner.

- Organisaatiolla on jo olemassa olevaa ravintolatoiminnan sekä myynnin ja markkinoinnin osaamista. Kaikkia näitä toimintoja pystymme hyödyntämään myös tämän uuden ravintolan päivittäisessä toiminnassa, eivätkä ne vie resursseja jääkiekkopuolelta, Rajala muistuttaa.

- Urheilullisen kilpailutoiminnan kiristyessä, meidän tulee jatkuvasti kartoittaa jääkiekon ulkopuolisia, mutta sitä tukevia liiketoimintavaihtoehtoja. Tämä uusi ravintola tuo toimintaamme lisää leveyttä ja joustavuutta.

Uusi ravintola tulee sijaitsemaan keskeisellä paikalla Raumaa, Kauppakeskus Potkurin tiloissa Kauppakadun ja Savilankadun risteyksessä. Ravintolan on tarkoitus aueta palvelemaan asiakkaita maaliskuun 2018 aikana.

Lähde: Rauman Lukon tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!