COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt käskee Oulun Kärpät - johto Liigassa ja pistepörssissä

18.10.2017 - 20:50:04


Oulun Kärpät on noussut jääkiekon Liigan kärkeen. Keskiviikon ainoassa ottelussa Kärpät kaatoi kotonaan Helsingin IFK:n maalein 5-0.

Nuorelle maalivahdille Veini Vehviläiselle nollapeli on kauden ensimmäinen. Kärpillä on komento myös yksilötasolla, sillä Julius Junttila (2+1) vahvisti asemaansa pistepörssin ykkösenä. Hänen tehonsa ovat nyt 4+16=20.

HIFK:n Juhani Tyrväisen kiinnipitämisrangaistus oli keskiviikkoisen ottelun ensimmäinen käännekohta. Ylivoimapelissä Julius Junttila johdatteli kotijoukkueen johtoon.

Puhuttavilta taklauksilta ei säästytty taaskaan. Ajassa 14.40 torikokous oli valmis, ja sen päätteeksi HIFK:n Ryan O’Connorille tuomittiin 2+10 minuutin rangaistus pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

Nyt Kärpät ei onnistunut ylivoimalla, siirretyn rangaistuksen aikana kylläkin: osumasta vastasi Ville Leskinen.

Toinen 20-minuuttinen sujui rauhallisemmin. Rangaistuksia ei tuomittu, ja erän ainoan osuman teki Leskinen. Maali oli hänelle illan toinen ja kauden viides. Päätöserässä Junttila osui toistamiseen, taas ylivoimalla. Charles Bertrand teki loppuluvut Junttilan syötöstä.

Vaikka HIFK:sta ei ollut keskiviikkona haastajaksi, joukkue on näyttänyt viime peleissä pirteämpää ilmettä. Sijoitus on edelleen vaatimaton, kahdestoista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!