COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pelicans saa vieraakseen Tapparan: "Olisi kiva näpäyttää"

6.10.2017 - 14:33:50


Kahtena edellisvuonna Suomen mestaruuden voittaneen Tapparan syysvire ei ole toistaiseksi vakuuttanut. Joukkue on 14 pisteellä Liigassa vasta kahdeksantena. Seuran peräsimeen palanneella Jukka Rautakorvella on tällä kaudella käytössään maajoukkuepelaajia vilisevä tähtisikermä, joka täydentyi vielä tällä viikolla Pohjois-Amerikasta palanneella Pelicans-kasvatti Sebastian Revolla. Tapparassa pelaa myös toinen Pelicansille tuttu kasvo, Tyler Redenbach, joka edusti turkooseja kolmella eri kaudella vuosina 2013-15.

Pelicans-hyökkääjä Aleksi Rekonen povaa, ettei Pelicansin esitys jää perjantaina ainakaan latauksesta kiinni.

- Siellä on aika paljon uusia äijiä, niin on kiva nähdä, millaisella sapluunalla ne lähtee pelaamaan. Viime kausien kestomenestyjä olisi tietysti mukava kaataa. Vastapuolella pelaa myös muutama kaverini, joten niitäkin olisi kiva näpäyttää, Rekonen summasi ennakkotiedotteessa.

HPK-hankinta Libor Sulakin debyytti antaa vielä odottaa itseään, sillä NHL:n runkosarjan kalkkiviikoille asti Detroit Red Wingsin mukana ollut tshekkipuolustaja ei ole vielä saapunut Suomeen. Sulakin tuloa odotetaan kiekkokansan lisäksi innolla myös joukkueen keskuudessa.

- Hän vaikutti mukavalta kaverilta, mitä kesällä ehdittiin pikaisesti nähdä. Hänellä on melkein samanikäinen lapsi kuin minulla, joten innolla odotan, että päästään tutustumaan vielä paremmin sekä treenailemaan ja touhuilemaan yhdessä, Rekonen heitti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taylor Hall on NHL:n MVP

21.6.2018 05:24:51