COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

JYPin päävalmentaja epäili tuomarivirhettä: "Mielestäni se oli korkea maila"

23.9.2017 - 23:05:26


JYP oli tänään pelillisesti vahvassa iskussa TPS:ää vastaan jääkiekon Liiga-ottelussa. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä täysi pistepotti matkasi Turkuun maalein 3-2.

Jyväskyläläisten päävalmentaja Marko Virtanen näki kuitenkin, että jossiteltavaa jäi. Hän epäili TPS:n 2-0-maalia korkealla mailalla tehdyksi.

– Mielestäni toinen TPS:n maali oli korkea maila, mutta eihän se ollut, kun ei sitä kerta vihelletty. Paavo (otteluvalvoja Luukkonen) kuitenkin sanoi pelin jälkeen, että se oli korkea maila. No ei sille enää mitään voi, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen sanoi seuran verkkosivuilla.

Virtanen myönsi, että JYPin pelaajat tekivät ottelussa virheitä ja vaikeuttivat näin joukkueen tekemistä. Myös TPS oli odotetun kova.

– Jääkiekkoon kuuluu virheet ja niitä me tehtiin ottelun alussa. Virheitä tekee kuitenkin kaikki vuorollaan ja se vain pitää hyväksyä. Hirmu kiri tehtiin taas toiseen erään, mutta ei saatu kuin yksi maali. Siinä jäi vähän piippuun. Olisi tarvittu vielä toinen, että ei olisi jäänyt niin paljon kirittävää kolmanteen erään, Virtanen summasi.

– Joka jätkä sinne jätti kentälle mitä oli annettavissa. Maalintekotehokkuus jäi uupumaan. Ei oikein päästy maalivahdin linjoille rikkomaan näkökenttää. Toisaalta tunnustus myös kaverille. TPS on äärettömän vahva joukkue, Virtanen jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!